MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Büklü Ailesi’nden Başkan Öz’e Teşekkür Ziyareti
Büklü Ailesi’nden Başkan Öz’e Teşekkür Ziyareti

 

 

Kartal Soğanlık Mezarlığı’ndaki kabri başında, 18. ölüm yıldönümünde ailesi, akrabaları, dostları ve sevenleriyle birlikte anılan Mehmet Ali Büklü’nün ailesi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,e bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

Büklü ailesi, Mehmet Ali Büklü’nün anısını yaşatmak için Esentepe Mahallesi’nde yapılan Kartal’ın en büyük parkına Büklü’nün adını veren ve göreve geldiği yıldan bu yana her yıl kabri başında anma törenleri düzenleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün kızı Zeynep Öz’ün yanı sıra Mehmet Ali Büklü’nün eşi Bülbin Büklü, yeğeni Filiz Fırat, kız kardeşi Nazmiye Fırat ve Kartal Belediyesi engelliler biriminde görev yapan yeğeni Ayhan Alkan da yer aldı.

 

 

Büklü ailesi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, her zaman yanlarında olduğu, Mehmet Ali Büklü’yü unutturmadığı, anısını yaşattığı için teşekkür ettiler. Başkan Altınok Öz de Büklü ailesine, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kartal’a önemli hizmetlerde bulunan ve belediyecilik adına çok önemli görevler yapan, ideolojisiyle, düşünceleriyle Kartal’ın önünü açan Mehmet Ali Büklü’nün adını ve anısını daima yaşatacaklarını belirtti.

 

Etiketler: , , ,
📆 20 Aralık 2013 Cuma 14:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR