MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ataşehir, Belediye, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » Bülent Ersoy’dan Ataşehir’li öğretmenlere unutulmaz bir gece
Bülent Ersoy’dan Ataşehir’li öğretmenlere unutulmaz bir gece

Ataşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü öğretmenlere özel bir Kokteyl ve Türk Müziği’nin Divası Bülent Ersoy Konseri ile kutladı.

 

21 Kasım Perşembe günü Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleşen Öğretmenler Günü Kokteyli ve Bülent Ersoy Konserinde Ataşehirli öğretmenler doyasıya eğlendi.

 

Öğretmenlere özel olarak hazırlanan geceye Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze İlgezdi ile katılarak öğretmenlere destek verdi ve masalarını ziyaret ederek sohbet etti. Geceye katılanlar müziğin Divası Bülent Ersoy’un şarkılarına eğlenerek eşlik ettiler.

 

Öğretmenler günü için sahne alan Bülent Ersoy, “Normal yaşamımda birçok insanın adını unutur ya da hiç hatırlamam ama ilkokul hocamın ismini hala hatırlarım. Sizler bizim için önemlisiniz” dedi.

 

Ardından sahneye çıkarak öğretmenlere hitaben konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, öğretmenlerin yetersiz maaşlarına ve ekonomik şartlarına dikkat çekti. Başkan İlgezdi öğretmenlere seslenerek, “Sevgili öğretmenlerim, biliyorum sizin göreviniz, görevlerin en zoru ve en mukaddesidir. Mustafa Kemal Atatürk’ün bu Cumhuriyeti miras bıraktığı gençleri; sizler eğitiyor, sizler bilgilendiriyorsunuz. Sizlerin yarınlara taşıdığınız gençler, ilerde bu Cumhuriyetin ve bizim yarınlarımız olacaktır. Bu yüzden görev ve sorumluluğunuz çok büyük. Biz bu yolda sizin için elimizden ne geliyorsa yardım etmeye çalışıyoruz, çalışacağız” dedi.

 

Gecenin sonrasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından Bülent Ersoy’a teşekkür plaketi verildi. 24 Kasım Öğretmenler günü için hep birlikte pasta kesildi. Pastayı Başkan Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Bülent Ersoy’la birlikte keserek öğretmenlere sundular.

 

 

📆 22 Kasım 2013 Cuma 15:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR