MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Magazin, Manşet, Toplum » Bülent Ersoy’un bayılması reyting için mi?
Bülent Ersoy’un bayılması reyting için mi?

 

Diva, Show Tv’de yayınlanan kendi programında bayılarak yere düştü. Çok sayıda Twitter kullanıcısı ise reyting için yapıp yapmadığını konuştu.

 

Show TV’de ekrana gelen Bülent Ersoy Show’da izleyenleri şok eden bir olay yaşandı. Bülent Ersoy canlı yayında ‘Sesini duyamam, yüzünü göremem’ şarkısını söyledikten sonra bir anda yere yığıldı. Bülent Ersoy’a hemen stüdyoda ilk müdahale yapıldı. Bülent Ersoy’un yere yığılmasının ardından kanal reklama geçti. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Bülent Ersoy’un tansiyonunun düştüğü belirtildi. Twitter’da ise Diva’nın reyting için yaptığını söyleyenler olunca ünlü isimlerden yorumlar gecikmedi. “İnsanların güvenini kaybetmek ne acı”, Bülent Ersoy bazen öyle final yapar” şeklinde atılan tweetler dikkat çekti.

 

İşte ünlülerin Diva için yazdıkları:

 

Sermiyan Midyat: Bülent Ersoy’un gerçekten bayılıp bayılmadığı, bunu reyting için yapıp yapmadığı konuşuluyor. İnsanların güvenini kaybetmek ne acı.

 

Atilla Taş: Uğraşırım falan ama severim Bülent Ersoy’u Allah sağlık versin Türkiye’nin rengidir o.

 

Barbaros Şansal: @_onurakay_  Show Kokan hareketler. O nasıl bayılma Ayol tansiyonu düşen bir anda yığılır ablamın düşüşüde şanına yaraşır oldu.

 

Onur Akay: @BarbarosSansal Yarın ana haberde ağır çekimle göstermelerine gerek kalmadı. Bülent Ersoy bazen öyle final yapar anlayamadım önce. Konukları bile anlayamadı. Tansiyonu yükselmiş çok geçmiş olsun.

 

Cenk Eren: Allah korusun bunun şakası olmaz Ebru Gündeşi hatırlayın günahtır yapmayın. Bakın Bülent’i severiz sevmeyiz ama unutmayın bu kadın yasaklandı vuruldu tek böbrekle yaşıyor kolay değil hangimizin başına geldi.

 

Suzan Kardeş: Bülent hanım canlı yayında bayıldı inşallah kötü bir durum yoktur. Geçmiş olsun

 

Sema Çelebi: Ve Bülent Ersoy sıcaktan o battaniye gibi ve muşamba eldivenle sonunda fenalık geçirdi ve bayıldı.

 

 

 

📆 16 Aralık 2013 Pazartesi 12:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR