MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “Bulvarspor’da Yeni Dönem,Hoşgeldin Kartal F.K “
“Bulvarspor’da Yeni Dönem,Hoşgeldin Kartal F.K “
  1. ligde Kartal’ı temsil eden Bulvarspor’da şirketleşme süreci ve isim değişikliği olağanüstü kongre ile birlikte tamamlandı. Kartal F.K olarak yoluna devam edecek olan Bulvarspor başkanlığına ise iş insanı Barış Dillioğlu seçildi.

Çıktığı 3. ligde ilk kez mücadele eden ve ligi 8. sırada tamamlayarak büyük bir başarı elde eden Bulvarspor’da diğer kulüplerde olduğu gibi; 26 Nisan 2022 tarihli 7405 sayılı kanun gereği şirketleşme sürecine Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilk adım atıldı. Gazeteci Kenan Çakal’ın divan başkanlığını yaptığı Genel Kurul’da kulübün adının “Kartal F.K” olarak değiştirilmesi yönetim kuruluna da yetki verildi. Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de eleştirildiği genel kurul, Bulvarspor için yeni bir dönemin başlangıcı olurken Başkanlığı bırakan Sebahattin Karaer’ de üyeler tarafından onursal başkan olarak ilan edildi.

“HAKEMLER HEP EZDİ”
Türkiye’de borçsuz tek kulüp olan Bulvarspor’un geleceği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan ikinci başkan ve iş insanı Barış Dillioğlu, Bulvarspor isminin Türkiye’nin hiçbir yerinde profesyonel takımı çağrışım yapmadığını dile getirdi. Kulübün İstanbul takımı olarak bile bilinmediğinin altını çizen Dillioğlu, mücadele ettikleri ligde güçlü rakipleri karşısında hakemler tarafından ezildiklerini kaydederek “Rakiplerimiz ve hakemler karşısında daha düşük pozisyonlarda görüldük. İsim değişikliği yapmamızın en büyük sebebi budur. Biz kulübümüzün geleceği, daha büyük başarılara imza atması ve hem Kartalı hem de daha geniş cepheli bir nüfusu temsil edebilmek, arkamıza alabilmek için Bulvarspor’un adını Kartal F.K olarak değiştirilmesini istiyoruz” dedi.

BULVARSPOR KARTAL’IN BİR DEĞERİDİR
Ligi başta Kartal belediyesi olmak üzere hiçbir kamu kurum ve kuruluşundan tek bir kuruş yardım görmeden yönetim kurulu üyelerinin özverileriyle sıfır borçla tamamladıklarının altını çizen Dillioğlu, ligde kalıcı olabilmek için kulübün şirketleşmesinin zorunlu hale geldiğinin altını çizdi. A.Ş olarak ticari faaliyetlerden elde edecekleri gelirleri Kartal gençliğine sportif anlamda daha geniş bir alanda hizmet edeceklerini de hatırlatan Dillioğlu takımı satmak veya bir başkasına devir etmek gibi bir niyetlerinin kesinlikle olmadığını söyledi. Şirketleşemeyen kulüplerin profesyonel liglerde kalıcı olamadıklarının altını çizen Dillioğlu, Bulvarspor’un şirketleşme sürecinin bir an önce bitirilmesi gerektiğini söyleyerek “3. ligde ilk yılımızda bizim amatör kümeye düşeceğimize kesin gözüyle bakılıyordu. 3,5 milyon gibi bir bütçe ile 15 milyon harcayan güçlü rakiplerle mücadele ettik. Ligi 8. sırada tamamladığımız gibi alt yapı takımlarımızın bir çoğu da guruplarında şampiyon oldu” dedi. Takımın bu sezon Akademik lige de katılma zorunluluğu bulunduğunu vurgulayan Dillioğlu, güçlü rakiplerle oynayacaklarını ve bu ligin de kulübe ek bir külfet getireceğini belirterek “Şirketleşme süreci ile birlikte doğru hedefleri olan kulüpler gibi, doğru yapılanma ile doğru işler yapmayı hedefliyoruz. Sadece vergi oranlarının artırılmasıyla birlikte yüzde 10 giderimiz arttı” dedi.

📆 10 Temmuz 2023 Pazartesi 10:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR