MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ”BÜYÜK GÜN BÜYÜK ZAFER”
”BÜYÜK GÜN BÜYÜK ZAFER”

“30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla  ,Kartal Meydanında Çelenk Sunum Töreni düzenlendi…”

Çelenk Sunum Töreni Çelenklerin sunumu  Mustafa Kemal Atatürk Ve silah arkadaşlarının anısına  bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

“Törene Kartal Kaymakamı Cemil Aksak ,Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz ,Garnizon Komutanı,CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç,Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Mehti Akman,MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek,
Kartal Cem Evi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş,Sivil Toplum Örgütleri Ve Kartal Halkı Katıldı…”

Törende CHP Kartal İlçe Başkanı Sayın Erdal Kıskanç Basın  açıklaması gerçekleştirdi.

Sayın Kıskanç Şunları söyledi:

Sayın Kartal Halkı,Cumhuriyet Değerleri ve Kazanımlarının Fedakar Koruyucuları,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Dava Arkadaşları,Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ,Doksan Beşinci  Yılını hep birlilkte Kutluyoruz.Ulusumuzun Tarihinde ,en önemli günlerinden biri Olan , yok olma Tehlikesiyle burun buruna gelen bir Ulustan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Doğmasına sebep olan ,Büyük bir zaferle sonuçlanmıştır .

30 Ağustos öğlesine büyük bir Zaferdir ki ,bu zafer sayesinde kavuştuğumuz ,Cumhuriyetimiz ,95 yıldır iç ve dış mihraklar tarafından yıkılmak için durmaksızın her türlü saldırıya uğrasada sahip olduğu sağlam temeller sayesinde her türlü saldırıyı def edebilicek ,savunma reflekslerinde ve gücüne sahip olmuştur.

Son günlerde Atatürk büstlerine saldırılar,bizzat Atatürk’ün bizzat Manevi şahsına yönelik artan  seviyede devam eden alçakça iftiralardır.

Türkiye Cumhuriyeti,Kuruluş Temelleri Türk halkının bu değerlere bağlılığı Test edilmeyecek ölçülerdedir.
Cumhuriyete ve Ulu Önder Atatürk’e yönelik salkdırılar Cumhuriyet Halk Partililer kadar Cumhuriyete bağlı tüm halkımızında ,büyük tepkisine sebep olucak şekilde Hepimizin kırmızı çizgileridir.

Bu vesileyle 3O Ağustos Zafer Bayramını kutluyor başta Ulu Önder Ebedi Baş Komutanımız Mustaf Kemal Atatürk olmak üzere Silah arkadaşlarını Ve Aziz Şehitlerimizi Minnet ve Şükranla Anıyorum.
Saygılarımla..

Haber foto :Nuray yılmaz

Galeri
📆 30 Ağustos 2017 Çarşamba 12:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR