MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » BÜYÜK TURAN HAREKETİ PARTİSİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
BÜYÜK TURAN HAREKETİ PARTİSİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

2 Temmuz 2014 tarihinde Coşkun Durmuş tarafından kurulan ve hali hazırda Genel Başkanlığını Varol Esen’in yaptığı Büyük Turan Hareketi partisine destekler çığ gibi büyüyor ve her geçen gün biraz daha büyüyor.

 

EMİN ADIMLARLA HIZLA BÜYÜYEN BİR PARTİ

Büyük Turan Hareketi Partisi Kurucu Üyesi ve Genel Başkan yardımcısı Parti Sözcüsü Erkut Yenigün ve Parti Gençlik Kollarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ufuk Akyol ile Usta gazeteci Vural Dağtekin ile beraber Büyük Turan Hareketi Partisi hakkında bir söyleşi yaptık.

 

Kendileri bizlere parti ve gidişatı hakkında bilgiler verdiler. 14 Mayıs 2017 tarihinde Genel Kurul yapacaklarını ve Erkut Yenigün’ünde adaylar arasında adının geçtiğini söylediler.
Erkut Yenigün, 2 Temmuz 2014’te resmi olarak kurulan Büyük Turan Hareketi Partisi’nin çok hızlı bir şekilde örgütlenmeye devam ettiğinin altını çizdi. Şu han itibarı ile 41 ilde teşkilatlandıklarını kaydeden Yenigün,Atatürk’ün Musul, Kerkük, Selanik, Batı Trakya hayalini gerçekleştirmeyi ilke edinmiş bir kadromuz var. Bütün Turan topraklarını tek çatı altında Büyük Turan Birliği adı ile birleştirip tüm Türk dünyasının Kızılelma ülküsünü gerçekleştireceğiz” dedi.

 

TÜRK BİRLİĞİNE EVET

Dünyadaki tüm Türk devletlerini bir çatı altında toplayarak, dünyaya hakim olmayı` amaç edinen Büyük Turan Hareketi Partisinin kuruluş amacının bu olduğunda söyleyen Yenigün biz Dil Ve Din gözetmeksizin her Türk’ü kucaklıyoruz. Dünya’da 300 milyon Türk olduğunu ve bu Türklerin muhakkak bir araya getirilmesi gerektiğini ve büyük bir Türk birliğinin kurulması gerektiğine de dikkat çeken Yenigün Partimizin bunu başaracağına gönülden inanıyoruz ve bu inançla yola çıkıyoruz çıktığımız bu yolda karalamalar,engellemeler,iftiralar olacaktır ama hiç bir tersine eylem bizi yıldırmayacak ve yolumuzdan döndürmeyecektir. Biz onurumuzla yola çıktık davamız bellidir bizim hiç bir zaman ayakkabı kutularımız,gemiciklerimiz ,evlerimizde kasalarda milyon dolarlarımız olmayacaktır dedi.

 

Ayrıca; Turan Hareketi Genel Başkan Vekili Erkut Yenigün, Turan Hareketi`nin Türkiye üstü bir siyaset anlayışı olduğunu dile getirdi. `AB`ye hayır, Türk Birliği`ne evet” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Yenigün, “Ben Türk`üm diyen herkes yanımızda yer alabilir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk`ün ilkelerinden birisi olan `Turancılık` ilkesini hayata geçirip, dünyadaki tüm Türk Devletlerini bir çatı altında toplayarak dünyaya hakim olmak için partimizi kurduk” dedi ve 14 Mayıs’ta yapılacak Genel Kurul’da Genel Başkanlığa aday olduğunu söyleyerek sözlerine devam etti …
Çok kıymetli dost ve arkadaşlarım kurucu üyesi olmaktan onur duyduğum ve Genel Başkan Yardımcısı görevini yürütmekte olduğum Turan hareketi partisinin 14 mayıs 2017 tarihindeki olağan üstü genel kurulunda tabandan gelen yoğun istek üzerine.
Genel başkanlığa aday olmuş bulunmaktayım.
Bu vesile ile şahsıma destek olan başta dava arkadaşlarıma desteğini esirgemeyen sürekli maddi manevi yanımda olan işadamlarına teşekkürü bir borç bilirim.Diğer aday olan arkadaşlarıma da başarılar dilerim.diyerek sözlerini sonlandırdı…

Galeri
📆 11 Mayıs 2017 Perşembe 10:57   ·   💬 1 yorum   ·  

“BÜYÜK TURAN HAREKETİ PARTİSİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR” için bir yanıt

  1. Veysel dedi ki:

    Sayin Büyük Turan Partisi baskanligi ve baskan
    Varol Esen
    Size coktandir ulasamadigimdan dolayi yazmis oldugum telefonumdan ulasin yada sizi telefonunuzu yazin ben sizi ariycam.
    Saygilarimla

    V :Yilmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR