MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanperver bireyleri,Güç Birliği Partisinde buluştu…
Büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanperver bireyleri,Güç Birliği Partisinde buluştu…

Büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanperver bireyleri,
Güç Birliği Partisi 26/Şubat/2020 de resmi olarak faaliyetlerine başlamıştır.
Tüm yurdumuza hayırlı olsun.


Bizler, Güç Birliği Partisi’ni, bilimi önceleyen, üreten, müreffeh, güçlü, tam bağımsız Türkiye idealini gerçekleştirmek için ve yepyeni bir muasır medeniyet inşa etmek adına kurduk. Şu hiçbir zaman unutulmamalı ki, bizler tüm vatanperverlerin bir ve beraber olmasını sağlayarak, bu ulvi hedeflere ulaşacağız.


Güç Birliği Partisi din, dil, ırk, mezhep, etnik köken, siyasi ideoloji ve dahi hiçbir farklılığı göz önünde bulundurmaksızın, vatanperver olan her bireyin birlikte olabileceği bir platformdur.


Bu bağlamda, Güç Birliği Partisi, programı ile, siyasi ideolojisi ile, hedefleri, felsefesi, misyonu ve vizyonu ile yepyeni, daha önce Türkiye tarihinde örneği olmayan bir biçimde kurulmuştur.


Güç Birliği Partisi, yeni bir ideolojisi olan, ilkeleri ve hedefleri olan, ortak aklı önceleyen, toplumun her kesimine hitap edebilecek siyasi yaklaşımla kurulmuş bir Merkez Kitle Partisidir.


Güç Birliği Partisi, yukarıda belirttiğimiz hedefler doğrultusunda ekonomik, sosyal, kültürel, siyasal, askeri ve dahi tüm alanlarda muasır medeniyeti inşa edecek tüm dinamikleri programlamış, projelendirmiş, en ince detayına kadar tüm hazırlıklarını yapmıştır. Bilinen tüm ezberler bozulacaktır, hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır, bunun için tüm halkımızla elele verip, durmaksızın çalışacağız.


Güç Birliği Partisi, hiçbir siyasi ideoloji ile çatışma içerisine girecek bir yaklaşımda değildir. Güç Birliği Partisi için herdaim önemli olan devletin ali menfaatleridir. Bizler herne yaparsak devletin menfaatlerini gözetiriz. Bizler bir zihniyet devrimi yapmak adına yola çıktık. Bizlerin makam, mevki, para, mal, mülk gibi ideallerimiz yok. Bizlerin tek bir ideali var o da; bizim zihniyetimizi iktidar yapmak, bizli ya da bizsiz. Bu zihniyet; doğru, dürüst, ahlaklı , erdemli ve adaletli bireylerden oluşan bir devlet teşekkülünü sağlamak ve Güç Birliği felsefesini bireyden topluma, toplumdan devletin işleyiş mekanizmalarına kadar her alanda hakim kılmaktır.


Burada bahsettiğimiz ulvi hedeflere ulaşmak bağlamında, bunların sadece bir söylem olmadığını, temennilerden uzak, neyi nasıl çözeceğimizi yakın bir tarihte tüm halkımızla paylaşacağız. Bizler halkımızın sorunlarını, devletin işleyiş mekanizmalarının, büyüyebilmenin önündeki engelleri bilen, bunlar üzerinde yıllardır çözüm üretebilmek adına, gecesini gündüzüne katan ADANMIŞLARIZ. Tüm bu yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı bu adanmışlık bilinci ile yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.


Güç Birliği Partisi’nin tek kırmızı çizgisi vatanperverliktir. Kendisini vatanperver olarak gören herbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını partimizin çatısı altında, bir olmaya çağırıyoruz.

Saygı, sevgi ve muhabbetle tüm halkımızı selamlıyoruz.

Ali KARNAP
Güç Birliği Partisi
Genel Başkanı

Galeri
📆 14 Kasım 2021 Pazar 21:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR