MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » BUZUN YILDIZLARINDAN OPTİMUM OUTLET’LERDE MUHTEŞEM GÖSTERİ
BUZUN YILDIZLARINDAN OPTİMUM OUTLET’LERDE MUHTEŞEM GÖSTERİ

Soçi 2014 Kış Olimpiyat Oyunları’nda Artistik Buz Dansı kategorisinde Türkiye’yi temsil eden milli sporcular Alisa Agafonova ve Alper Uçar, İstanbul ve İzmir’deki Optimum Outlet’lerde
sergiledikleri muhteşem dansları ile izleyenleri büyüledi. Buz pistinin yıldızları, İstanbul ve İzmir’de birer gün arayla gerçekleştirdikleri özel gösterilerinde, lirik ve jazz parçaların yanı sıra Muhteşem Yüzyıl dizisinin müzikleri eşliğinde izleyenlere unutamayacakları bir görsel şov yaşattı.

Uluslararası yarışmalarda çiftler kategorisinde ülkemizi başarı ile temsil eden ilk sporcular olan Alisa Agafonova ve Alper Uçar, olimpiyatlardaki performansları ile İstanbul ve İzmir’de bulunan Optimum  Outlet’lerdeki şovları için özel olarak hazırladıkları koreografileri de sergiledi. Ülkemize bu spor dalında ilk kez gümüş madalya kazandıran genç ve başarılı sporcuların nefesleri kesen performansları Optimum Outlet ziyaretçilerinden de büyük ilgi gördü. Spor ve estetiği buzun üzerinde muhteşem danslarıyla buluşturan genç yıldızlar, buz patenine gönül veren minik öğrencilere de örnek oldu.

Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katmaya devam ediyor.

📆 17 Nisan 2014 Perşembe 13:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR