MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ’NE ZİYARET
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ’NE ZİYARET

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube yönetimini ziyaret ederek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde uygulanan projeleri ve geleceğe dönük Kartal Belediyesi’nin yapmayı planladığı çalışmaları anlattı.

 

Kartal Belediyesi Çevre Müdürü Dr. Dilek Kars ile birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne giden Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün demokratik kitle örgütlerine önem verdiğini ve onlarla yapılacak çalışmaları da önemsediğini söyledi. Gürer, “ Kartal’da sosyal belediyeciliğin gereği uygulamalar yapan, ‘Önce insan’ yaklaşımı ile çalışan Belediye Başkanımız Altınok Öz’ün yönlendirmesi ile bir dizi proje uyguluyoruz. Daha çağdaş, daha yaşanır ve daha sorunsuz bir Kartal için belediye, tüm çalışanları ile emek veriyor. Her kesimi ilgilendiren konularda yaptığımız çalışmalar var. Kültür ve sanat olmazsa olmazlarımızdan. Ülkemizin değerlerini anlatan, anan bir yaklaşımla çalışıyoruz. Paneller, sergiler, tiyatro ve sinemanın yanı sıra heykelden müziğe birçok farklı sanat dalıyla ilgili etkinlikler düzenliyoruz. İşsiz vatandaşlarımızı Kartal’da işverenle buluştururken ‘Aşçılık Okulu’ ve ‘Kdın Ürünleri Pazarı’ gibi yapılanmalarımızla meslek sahibi olmalarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Dragos’ta bilimsel kazı yapan örnek ilçe belediyelerindeniz. Ekolojik pazarımız, Anadolu yakasının tercih edilen pazarı konumuna geldi. Çocuk korolarımız, tiyatro eğitimimiz, sinema eğitimimiz, halk oyunu ekiplerimiz ile gençlerimize farklı alanlarda ücretsiz eğitim olanağı sağlıyoruz. Herkes için ve her kesime yönelik çalışmalarımızı sosyal belediyecilik adına sürdürüyoruz” dedi.

 

 

Kartal Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı Türker Özemre de derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özellikle eğitim konusunda verdikleri desteğe değinen Özemre, Kartal Belediyesi ile olumlu ilişkiler içinde olduklarını ifade etti.

 

 

Ziyarette Çağdaş Yaşamı Destekleme  Derneği Başkan Yardımcısı Hayriye Elibol, Yazman  Ergül Akgün, Sayman Semiha Teztürer, Yönetim Kurulu Üyesi Nevcihan Kayıran, Ünal Yıldırım, Çiçek Çelik, Suna Şimşir, Dernek Üyesi ve geçen dönem Kartal Belediye Meclis Üyesi Nilüfer (Leylifer) Yıldırım da yer aldı.

📆 15 Ocak 2015 Perşembe 15:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR