MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Çalışmalar hızla devam ediyor
Çalışmalar hızla devam ediyor

Başkan Altınok Öz, Kartal ve Kartallılar İçin Çalışmalarına Devam Ediyor
Kartal Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Acı Çeşme, Dr. Sadık Ahmet ve Şerif Ali Sokak’ta asfalt çalışması başlattı.
Kartal Belediyesi, Kartallıların ulaşımının daha sağlıklı ve güvenli olması için geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyor. Kartal Belediyesi, ilçe E-5 üstü ve E-5 altında ihtiyaç duyulan yerlere zaman kaybetmeden müdahale ediyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kartal Acı Çeşme, Dr. Sadık Ahmet ve Şerif Ali Sokak’ta asfalt çalışması başlattı. Kartal Belediyesi’ne ait iş makineleri, kullanımı açısından bozuk olan yolda düzenleme çalışması yaptı. Düzenleme çalışmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tamamı Kartal Belediyesi İktisadi Teşekkülleri’nden olan KARYAP-SAN’ın üretimi olan 360 ton asfaltın serimini gerçekleştirdi. Belirli bir program çerçevesinde yapılan çalışmalar en kısa sürede bitirilerek yenilenmiş yollar Kartallıların hizmetine sunulmuş olacak.
“Kartal ve Kartallılar İçin Çalışıyoruz”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartallıların huzurlu ve çağdaş bir ilçede rahat yaşamaları için 24 saat görev başında olduklarını belirterek “ Kartal Belediyesi, tüm birimleriyle Kartallıların hizmetinde. Kartallıların çağdaş bir ilçede yaşamaları için 24 saat çalışıyorlar. Yeni yollar açıyoruz, kaldırımlarımızı yeniliyoruz. Engelli rampaları, altyapı ve üst yapı çalışmalarını yaparak Kartallıların huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz. Sokaklarımızı, mahallelerimizi, caddelerimizi düzenli olarak izleyerek sorun olan yerde anında çözüm üretiyoruz. Kartal Belediyesi, çözüm ve vatandaş memnuniyeti odaklı bir belediyedir. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Önümüzdeki dönem de çalışmalarımız sürecek. Bizler, Kartal ve Kartallılar için çalışıyoruz” dedi.

📆 25 Aralık 2013 Çarşamba 09:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR