MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kadıköy, Manşet, Toplum » Carrefour İçerenköy AVM Sevgililer Günü’nde Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştiriyor
Carrefour İçerenköy AVM Sevgililer Günü’nde Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştiriyor

Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, Türkiye’de ilk kez uygulanacak “Gift Selector” teknolojisi ile hediye seçme derdine son verecek. Carrefour İçerenköy AVM’de 2-15 Şubat tarihleri arasında Twitter entegrasyonu ile kişiye özel ilgi alanlarını belirleme özelliği sunacak olan “Gift Selector” kiosku ile hediye seçmek artık çok kolay.

 

 

Carrefour İçerenköy AVM bünyesinde yer alan mağazaların stok bilgilerinin yer aldığı veri tabanı üzerinden çalışacak olan sistemi kullanmak için hediye alınacak kişinin Twitter hesabının sisteme tanıtılması yeterli olacak. Hediye seçilecek kişinin son 300 tweetini inceleyerek ilgi alanlarını belirleyecek olan sistem, hediye seçiminde en doğru alternatiflerden oluşan ürün listesini sunacak.

 

Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan sistemle; hediye alternatifleri istenirse fiyat aralıklarına ve alınmak istenen hediye türüne (giyim, aksesuar, kozmetik, renk vb.) göre özel arama gerçekleştirebilecek.

 

“Gift Selector” tarafından belirlenen ürün listesinden hediye seçen ve avantajlı alışveriş kartı Shop&Win ile alışveriş yaparak ürün fişini danışmaya ibraz eden ilk 500 ziyaretçinin Shop&Win kartlarına anında 15 TL miktarında para puan* yüklenecek. Carrefour İçerenköy AVM, kampanya kapsamında ilk 500 kişinin yapacağı alışverişlerde Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’na (TESYEV) 5 TL bağışta bulunacak.

 

*Yüklenen para puanlar 1 Mart Pazar tarihinden itibaren kullanılabilecektir.

 

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, 126.797 metrekare arsa alanı üzerine kuruludur ve 45.400 metrekare toplam kiralanabilir alana sahiptir. Birbirinden seçkin 126 ulusal ve uluslararası markası ile ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarına tek çatı altında kolayca ulaşmalarını sağlayan Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, bünyesinde Bauhaus, Boyner, Mudo, TeknoSA ve Türkiye’nin en büyük CarrefourSA hipermarketini bulundurmakta ve ziyaretçileri için alışveriş ve eğlenceyi birarada sunmaktadır.

 

Carrefour’un Türkiye’deki ilk alışveriş merkezi olarak 1996 yılından beri hizmet veren Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye’de faaliyete geçen ilk dört alışveriş merkezinden biri olup, merkezi konumu ile İstanbulluların vazgeçilmez alışveriş ve buluşma noktası olma özelliğini halen korumaktadır.

 

Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 2.884 araç kapasiteli ücretsiz otoparkı, danışma, bankamatik, kuru temizleme, kuaför, bebek bakım odası ve engelli hizmetleriyle Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, ziyaretçileri için güvenli ve rahat alışverişin başlıca adresi olmaya önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.

📆 05 Şubat 2015 Perşembe 09:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR