MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » “Caz Günleri” Beylikdüzü’nde start aldı
“Caz Günleri” Beylikdüzü’nde start aldı

Beylikdüzü’nde, “Caz Günleri” start aldı. Beylikdüzü Belediyesi, bu kez de Caz müziğin usta isimlerini, sanatseverlerle buluşturdu. Etkinliğin ilk akşamında, caz sanatçısı Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri, sevenleri ile bir araya gelerek, birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

 
Sanatın her dalına ilçede hayat veren Beylikdüzü Belediyesi, düzenlemiş olduğu “Caz Günleri” etkinliği ile, caz müziğin usta isimlerini Beylikdüzü’nde ağırlamaya başladı. Belediye binası önündeki etkinliğin ilk akşamında Ünlü Caz Sanatçısı Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri, cazseverlerle bir araya gelerek birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Vatandaşların da soğuk havaya rağmen yoğun katılım gösterdiği caz konserinde, cazseverler keyifli bir akşam yaşadı.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da konsere katılarak, caz sanatçısı Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri orkestrasının eşsiz performansını dinledi. Konser sonunda sanatçılara çiçek takdim eden Başkan İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde çok güzel bir başlangıcın şahitlerisiniz. Göreceksiniz yıllar sonra. “Caz Günleri” Beylikdüzü’nde şu tarihte başlamıştı, Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri bir arada bizleri coşkuyla güzel bir akşam yaşatmıştı, diyeceksiniz. Doğrusu bence tarihe tanıklık ettiniz. Onun için ben sizlere geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Sanatçı arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum, bu gece “Caz Günleri”nin ilk gecesiydi. Sizlerle bir arada olmaktan keyif aldık” dedi.
Beylikdüzü Belediyesi’nin 28 Eylül ve 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecek olduğu ‘Caz Günleri’nde, Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri, Swing Mama, Jülide Özçelik, Kemenjazz ve Emin Fındıkoğlu +12 adlı grup ve sanatçıların sahne alacağı konserler, belediye binası önünde ve Yaşam Vadisi’nde bulunan Yaşam Kafe’de gerçekleşecek.

📆 29 Eylül 2016 Perşembe 09:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR