MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ÇEKSED DERNEĞİ BAŞKANI AYSER BEKTAŞ’TAN CUMHURİYET BAYRAMI KULAMA MESAJI
ÇEKSED DERNEĞİ BAŞKANI AYSER BEKTAŞ’TAN CUMHURİYET BAYRAMI KULAMA MESAJI

ÇEKSED DERNEĞİ BAŞKANI AYSER BEKTAŞ’TAN CUMHURİYET BAYRAMI KULAMA MESAJI
Yaşasın Cumhuriyet!

Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşunun 94’üncü yılında tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz
“Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk,onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.” Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu ülkeyi korumak bizim görevimizdir. Bu görevi layığıyla yerine getirmemiz dileğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Atatürk; “Türk Milleti istiklal-siz yaşayamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır” derken halkın bağımsızlığa olan tutkusunu biliyordu.

Bugünlerde çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin muazzam bir örneği sonucu var olan “Cumhuriyet” tarih sayfalarımıza büyük zaferlerle nakşedilmiştir. Bugün bize düşense, Atatürk’ün bize seslenişini duyabilmektir:
Bizler açlığı, yokluğu bilen bir halkız. Bizler için mücadele eden, bu halkın ve vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını verenleri hiçbir zaman unutmayacağız. Kanlarını bu toprağa döken tüm gazilerimizi saygıyla ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Türk milleti var oldukça bu topraklar kimler tarafından nasıl işgal edilmiş olursa olsun, geçmişte düşmanları nasıl söküp attıysak vatanın bağrından gelecekte de daha fazlasını yaparak vatanı işgalden kurtaracağız.
Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan milli mücadele ile tarihte eşine az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir.Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen kararlılıkla kazanılan bu zafer, milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir

“Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun”
Sevgiye dair ne varsa yaşamanız dileğimle
Çeksed Derneği Başkanı Ayser Bektaş

Galeri
📆 27 Ekim 2017 Cuma 14:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR