MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » CENNET VATANIM OLDU CİNNET VATAN
CENNET VATANIM OLDU CİNNET VATAN

Son zamanlarda gazetelerde ve Tv’lerdeki haber programlarına düşen haberlere baktıkça yazıma böyle bir başlık koyma zorunluluğunu hissettim sevgili okurlar.

 
Gerçektende o hale gelmedikmi, bir bakın şöyle etrafınıza durum içler acısı değilmi.Hele son zamanlarda yaşanan öyle acı olaylar varki vah İnsanlığımıza dedirten cinsinden.

 
Gencecik bir kız zorla kaçırılıp vahşice öldürülüyor , onu öldüren insan müsvettesi cani evli olduğu karısına da dayak atıp eza eden cinsinden biriymiş zaten….

 
Bir gazeteci cama atılan bir kartopu yüzünden bıçaklanarak öldürlüyor, diğer bir tarafta sokak ortasında adam nikahlı karısını bıçaklıyor ,cinnet getiren baba karısını ve çocuklarını öldürüyor, sonrada kendi kafasına sıkıp intihara kalkışıyor vs vs vs , örnekleri çoğaltabiliriz…
Okadar çokki son zamanlarda buna benzer yaşanan acı olaylar eskiden böylemiydi peki ? Bu kadar değildi bence , tamam eskiden de cinayetler işleniyordu ,kavgalar oluyordu ama şimdiki kadar çok değildi bence..

 
Liseye giden talebeler hemde kız talebeler, okul da kendileriyle tartışan öğrenci arkadaşını zorla bindirdikleri takside tartaklayıp dövüyorlar ve üçer sene ceza alıyorlar.
Kızların yaptıklarına mı yanarsın, bu genç yaş da okul yerine cezaevine düştüklerinemi yanarsın , arabasına binen kızların yaptıklarına ses çıkarmayıp engel olmayan taksicinin duyarsızlığına mı yanarsın .
Maalesef duyarsız bir toplum haline dönüştük yanıbaşın da kavga oluyor vatandaşların , bir kişiyi on kişi dövüyor kimse de demiyorki durun ne yapıyorsunuz kafalarını çevirip başka yere bakıyorlar ya da oradan uzaklaşıyorlar.

 
Bana dokunmayan yılan misali o yılanlar o kadar çoğaldı ki son zamanlarda gün gelir bizleride sokabilir bunu unutmamak lazım bence…

 
Komşu komşunun külüne muhtaçken, akraba alma komşu al mantığı varken bir zamanlar şimdilerde bırak komşuyu ,yakın akrabayı kardeş kardeşle ana baba evladıyla gırtlak gırtlağa gelmiş durumda maalesef.
Hal bu sayın okurlar ne oldu bize anlamış değilim hiç bir şeyin eski tadı tuzu kalmadı , kimsenin kimseye hoş görüsü kalmadı, küçüğün büyüğe saygısı kalmadı Allah sonumuzu hayır eylesin…’
Saygılarımla
Murat Karaca

Etiketler:
📆 18 Şubat 2015 Çarşamba 18:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR