MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » ÇEVRECİ BİR KARTAL İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM
ÇEVRECİ BİR KARTAL İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM

Kartal Belediyesi çevre bilinçlendirme seminerlerine ve eğitimlerine devam ediyor.

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde ilçede gerçekleştirilen bilinçlendirme kampanyaları kapsamında her gün yeni bir okula eğitim veriliyor.
Kartal Hasanpaşa İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen çevre bilinçlendirme eğitiminde, öğrencilere çevre duyarlılığı ve hassasiyeti konusunda bilgi verildi. Kartal’da çevreye yönelik yapılan çalışmalar hakkında slayt eşliğinde gösterim yapan Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde çalışan eğitmenler , belediyenin gerçekleştirdiği atık yağ, ambalaj atığı, gençlik kumbarası, elektronik atık, atık piller, solucan gübresi çalışmalarını öğrencilere anlattı. Yeşil ve doğanın önemine vurgu yapılırken çevreci kampanyalar, çevreci yarışmalar hakkında da öğrencilere detaylı bilgi verildi. Ambalaj atıkları, atık yağ, atık pil ve elektronik atıkların geri dönüştürüldüğü vurgulanarak bu konuda gençlerin bilinçlenmesi sağlandı.
Çevreye yönelik projelerin oluşması için destek veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’da sağlıklı bir çevre yaratmaya ve geleceğimize daha temiz bir dünya bırakmak için çalışmalarımızı tüm hızla sürdürüyoruz. Bunun içinde öncelikle geleceğimiz olan gençleri bilinçlendirmek için yola çıktık. Çevre duyarlılığını ve hassasiyetini gençlerimize anlatmak, onların bu oluşumda etkin olarak rol almasını sağlamak adına çalışmalarımız aralıklarla devam edecek. Gerek kampanyalarımızla, gerekse çalışmalarımızla Kartal’da çevreci bir anlayışın yerleşmesini sağlamanın mutluluğunu ve ayrıcalığını yaşıyoruz” dedi.

Etiketler:
📆 08 Aralık 2013 Pazar 16:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR