MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Maltepe, Manşet, Toplum » Cezaevi Önünde Birbirlerine Kurşun Yağdırdılar
Cezaevi Önünde Birbirlerine Kurşun Yağdırdılar

Maltepe Açık Cezaevi’nden tahliye olan 3 kişi, kurşun yağmuruna tutuldu. Tahliye olan şahısların yakınlarının da karşı tarafa silahla karşılık vermesi üzerine, cezaevi önünde can pazarı yaşandı. Olay sonrası yaralananlardan Kemal B.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Geçtiğimiz günlerde, Kartal ve Pendik’te minibüsçüler arasındaki kavga kan davasına dönüşmüş, 1 kişinin ölümünün ve 3 kişinin yaralanmasının faili olduğu iddia edilen 3 kişi tutuklanmıştı.
Olaya karışan ve 1 kişiyi öldürmekten tutuklanan zanlıların, Maltepe Açık Cezaevi’nden tahliye edileceğini öğrenen, öldürülen E.A.’nın yakınları, tahliye olan Kemal B., İsa T. ve Ferdi B.’ye cezaevinin kapısında kurşun yağdırdı. Tahliye olanların yakınlarının da karşı tarafa silahla karşılık vermesi, cezaevi önünde can pazarı yaşanmasına sebep oldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Kemal B.’nin durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların tedavilerinin ardından hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.
Öte yandan, cezaevinde nöbet tutan askerlerin ifadeleri doğrultusunda, ormanlık alana kaçtığı öğrenilen bir şahsın attığı silah bulundu. Olay yerine gelen polis, çatışmanın yaşandığı yerde 3 ayrı silahtan atılmış çok sayıda boş kovana rastladı.
Polis ve jandarma olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı. İSTANBUL (İHA)

📆 13 Kasım 2013 Çarşamba 14:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR