MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » CHP 1 Kasım için miting yapmayacak
CHP 1 Kasım için miting yapmayacak

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Erdoğan Toprak, 1 Kasım seçimleri için miting yapmayacaklarını belirtti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Erdoğan Toprak, illerde büyük mitingler yapmak yerine, propaganda sürecini, ilçe ziyaretleri ve vatandaşlarla bire bir temas kurarak sürdürme kararı aldıklarını bildirdi.

 

“VATANDAŞLA BİRE BİR TEMAS KURULACAK”
Seçim kampanyasını da yürüten Toprak, Ankara’da tarihin en acı olaylarından birinin yaşandığını, terör saldırısında 97 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlattı. Yaşanan bu kötü olay nedeniyle CHP’nin büyük il mitinglerini iptal ettiklerini belirten Toprak, “İllerde büyük mitinglerin yerine propaganda sürecini, ilçe ziyaretleri ve vatandaşla bire bir temas kurarak sürdürme kararı aldık. Vatandaşın direkt ayağına gideceğiz. Sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle, iş dünyasının temsilcileriyle de bir araya geleceğiz” dedi.

 

 

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HALKA AKTARILACAK
Daha önce Samsun’da yapılacağı açıklanan mitingi iptal ettiklerini duyuran Toprak, bunun yerine Bafra’dan başlayarak, Samsun’un ilçelerini ziyaret edeceklerini söyledi. Hatay ve Gaziantep’de de esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, kahvehanelerde, sosyal alanlarda vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyleyen Toprak, ülkenin sorunlarını ve CHP’nin çözüm önerilerini halka anlatacaklarını kaydetti.

 

“ÇOK CİDDİ KARAMSARLIK VAR”
Öte yandan, Toprak, konuya ilişkin bir de yazılı açıklama yaptı. Toprak, açıklamasında, “Türkiye ‘de güvenliğin sağlanması konusunda büyük sorun yaşanıyor. Hükümet, toplumun güvenliğini sağlayamıyor. Halkımızda moral yok, çok ciddi karamsarlık var. Türkiye kötü yönetilen bir ülke, hatta yönetilemeyen bir ülke oldu. Halkımızın ayağına giderek yaşadığımız acıları paylaşacağız ve huzurlu, güvenli, sağlıklı bir geleceği birlikte kurmak için gece gündüz çalışacağız” ifadesini kullandı.

Etiketler:
📆 14 Ekim 2015 Çarşamba 15:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR