MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Gençlik, Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » CHP GENÇLİK SEÇİM STARTINI VERDİ
CHP GENÇLİK SEÇİM STARTINI VERDİ

Kartal Belediye başkanı Altınok Öz CHP gençlik kollarının düzenlediği kahvaltıda gençlerle biraraya geldi. Öz” Gençler bizim geleceğimiz elele verip geleceği inşa etmeliyiz.”ve bu seçimleri birlikte kazanacağız Kartal’da ve İstanbul’da iktidar olacağız diye konuştu.
CHP Kartal Gençlik Kolları düzenlediği dayanışma kahvaltısıyla seçim startını verdi. Kartal Gençlik Kolların ev sahipliğinde CHP’nin genç üyelerinin ağırlandığı kahvaltıya  CHP  PM üyesi Onursal Adıgüzel, İlçe Başkanı Kamer Gök, İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Ali Gökçek katıldı.
Kartal Belediye meclis üyesi adayları Dila Damla Öner ve Gökhan Yüksel’de etkinliğe katılan isimler arasında ki yerini aldı. Aday listesine girerek dikkatleri üzerine çeken genç belediye meclis üyesi adayları solanda bulunanlar tarafından büyük ilgi gördü.

baskan_oz_chp_li_genclerle_bulustu_h961
Açılış konuşmasın yapan Tolga Gökçe bu toplantının CHPli gençler için çok önemli olduğunu belirterek toplantının amacının gençlerin birliğini Kartal’a duyurmak olduğunu vurguladı. Gökçe” bizlerin onurlu ve dik duruşu ile Kartal’ı kazanacağız.CHP adı ne yolsuzluk operasyonun da ne de bir skandalda duyulur bizlerin adı sadece adaletin yanında duyulur”diye kouştu. Kartal İlçe teşkilatı başkanı Kamer Gök ise gençlere destek amaçlı burada olduğunu belirterek geçlerin yarınlara ışık olacağını vurguladı.Gök” Biz burada hepimiz bir çiçek bahçesini oluşturuyoruz. Chp olarak sadece Kartal’ı ve İstanbul’u değil iktidarı alacağız. Bu ülke kanla savaşla kuruldu bizlrde Gazi Mustafa Kemal’in ışığında yarınları kurmalıyız. Kartal CHP olarak bu dönem gençlerimizi çok ön plana çıkardık ve çıkarmaya devam edeceğiz diye konuştu. Son olarak kürsüye Başkan Altınok Öz çıkarak gençlere önemli mesajlar verdi. Öz” gençlik bizim için çok öemli çünkü yarınlarımızı oluşturuyor. Bende 1969 senesinde gençlik teşkilatındaydım orada yaptığım çalışmalar beni buralara getitdi. Yarın koltuğumuzu siz gençlere devredeceğiz size büyük görevler düşüyor diye konuştu.

Galeri
📆 23 Şubat 2014 Pazar 14:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR