MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kültür-Sanat, Manşet, Politika, Toplum » CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI UMUT ORAN “BU TESİS TURİZM ADINA VE BÖLGENİN TANITIMI ADINA BÜYÜK HİZMETLER VERECEK”
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI UMUT ORAN “BU TESİS TURİZM ADINA VE BÖLGENİN TANITIMI ADINA BÜYÜK HİZMETLER VERECEK”

Kartal Belediyesi tarafından Kapadokya’da yaptırılan Kapadokya Kartal Otel’in açılışında kurdela kesen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü yaptığı başarılı hizmet nedeniyle kutladı.
Sosyal Belediyecilik anlayışının önemine dikkat çeken Oran, insanın bulunduğu her yere hizmet götürmenin önemine dikkat çekti. Yapılan tesisin turizm adına ve bölgenin tanıtımı adına hizmet ettiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran,  “Türkiye’nin her yerinden gelen Partimizin üyeleri ve yöneticileriyle burada olmak çok güzel. Güzel bir yatırım ve hizmeti Nevşehir Gülşehir’e sunan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü kutluyorum. Sosyal Belediyecilik, sosyal demokratlık anlayışı, sadece kendi alanımıza hizmet etmek anlamına gelmiyor. Gücümüzün yetebildiği, insanın olduğu her yere hizmet götürmek gerekiyor. Altınok Öz, bu toprakların insanı. Doğduğu bu topraklara bu hizmeti getirmesi büyük bir mana taşıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Bu tesis turizm adına ve bu bölgenin tanıtımı adına çok büyük hizmetler verecek. Ayrıca bu tesis yöre halkının ekmek kapısı olacak. 219 gün sonra Türkiye genelinde yerel yönetimlerde çok önemli değişiklikler olacak. 1396 noktada sosyal belediyecilik, sosyal demokratlık anlayışı, sosyal sorumluluk, özgürlük ve barış anlayışı CHP iktidarıyla hakim olacaktır. 1396 noktada Altı Oku hep birlikte dalgalandıracağız” dedi.

📆 17 Ağustos 2013 Cumartesi 11:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR