MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » CHP Kartal Gençlik Örgütü Demokrasi Şehitlerini Unutmadı
CHP Kartal Gençlik Örgütü Demokrasi Şehitlerini Unutmadı

24 Ocak pazar günü Kartal meydanında bir basın açıklaması yapan CHP Gençlik Örgütü Gaffar Okan ve Uğur Mumcuyu unutmadı.

Yaptıkları basın açıklamasında şunlara değindiler.

 

CUMHURİYET ŞEHİTLERİ UĞUR MUMCU VE GAFFAR OKKAN ÖLÜMSÜZDÜR
Adı dürüst ve araştırmacı gazetecilikle özdeşleşen, Cumhuriyet devrimlerinin ödün vermez savunucusu Uğur Mumcu’yu yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.
Gençlik yıllarından itibaren Cumhuriyetçi, yurt sever ve emekten yana mücadele eden Uğur Mumcu, yazmış olduğu eserlerde Cumhuriyet düşmanı karanlık odaklarla ve onların yerli işbirlikçileriyle mücadele etmiş ve her seferinde onların gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştır. Fikirle ve demokratik yoldan Uğur Mumcu’yla mücadele edemeyenler düzenlemiş oldukları hain ve alçakça bir suikast ile O’ nu bizden koparmışlardır.

indir
Bütün yaşamı boyunca ‘TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE’ ve ‘ EMEK EN YÜCE DEĞERDİR’ ilkelerinden vazgeçmeden KEMALİST düşüncenin ışığıyla mücadele eden Uğur Mumcu’ yu

CHP KARTAL GENÇLİK KOLLARI olarak sonsuza kadar yaşatacağız.
Yine bugün, bir diğer Cumhuriyet şehidimiz görevi başında karanlık güçler tarafından katledilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan.
Görev yaptığı süre içinde devleti bölge halkıyla kucaklaştıran Gaffar Okkan, halka olan yaklaşımıyla önemli ölçüde bölge insanının desteğini kazanmıştır. Gaffar Okkan’ ın bu yaklaşımı ülkemiz üzerinde plan yapanları rahatsız ettiği için düzenlenen menfur bir suikast ile şehit edilmiştir.
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ ün kurarak bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ i sonsuza kadar yaşatmak için Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan gibi cumhuriyet değerleri uğruna canlarını feda edenleri örnek alarak ‘’ TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE’ uğrunda mücadelemize devam edeceğiz.

UĞUR TEMEL
CHP KARTAL GENÇLİK ÖRGÜTÜ BAŞKANI

ıstanbul 34 Gazetesi

Galeri
📆 24 Ocak 2016 Pazar 22:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR