MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » “CHP Kartal İlçe 20 Mahallede Sahaya İndi”
“CHP Kartal İlçe 20 Mahallede Sahaya İndi”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, başkanlığında Esnaf ziyaretlerini hızlandırdı.

“CHP KARTAL’IN 20 MAHALLESİNDE “

CHP Kartal İlçe Başkanı ve İlçe yönetim kadrosu Kartal’ın 20 mahallesinde esnaf ziyaretleri başlattı.Milletvekillerininde katıldığı ziyaretler gün boyu devam ediyor.

“BUGÜN YAKACIK YENİ VE YAKACIK MAHALLERİNDE ZİYARETLER SÜRDÜ”

Ziyaretler Bugün CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın katılımıyla gerçekleşti..Ziyaretler Castelli sanayi sitesinde gün boyu devam etti .

“ESNAFLA BİREBİR SOHBETLER EDİLDİ ,SIKINTI VE SORUNLARI DİNLENDI”

CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ,ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla bire bir sohbetler ederek ,sorun ve sıkıntılarını dinledi .Ülke olarak 2 yıldır zor günler geçiren esnaflar Ülke olarak ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı.Ekonomik sıkıntıların işlerine yansıdığını dile getiren esnaflar bu gidişatın düzelmesi noktasında önemli adımların atılmasını istediklerini ifade ettiler..

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ “

Esnaflarla bir araya gelen Efendi Argunşah,Mahmut Tanal ,işlerinde hayırlı kazançlar dilerken kötü giden gidişatın bir an önce düzelmesinin yolunun sandıktan geçtiğini ve kötü günlerin bir an önce bitmesini dilediler .CHP İktidarında tüm bu sıkıntıların son bulacağını ifade ettiler ..Ziyaretler karşılıklı hoş sohbet ve yeni yıl temennileri ile son buldu..

Ziyaretlerde ,CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah’ a CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcıları,CHP Kartal İlçe Kadın kolları Başkanı Birgül Karababa, CHP Kartal ilçe Gençlik kolları Başkanı Erdem Kara eşlik etti..

📆 24 Aralık 2021 Cuma 21:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR