MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök’den açıklamalar
CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök’den açıklamalar

Kartal’da CHP ile AKP arasında büyük mücadeleye sahne olan ve CHP’nin  6000 civarıda oy farkıyla kazandığı yerel seçimlerin ardından CHP İlçe Başkanı Kamer Gök’den basın kuruluşlarına bir yazılı açıklama geldi. AKP’nin seçim sonuçlarını hazmedemeyip yapmış olduğu itirazlara da değinen Kamer Gök bir çok konuda merak edilenleri cevapladı.

İşte Kamer Gök’ün o açıklaması:
BASIN VE KAMUOYUNA

Sosyal Demokrat yönetim anlayışı Kartal halkı tarafından tercih edilmiş ve 2014 Yerel Seçimlerinde bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi Kartal’da iktidarını perçinleyerek ipi göğüslemiştir.

Kartal’da sancılı bir seçim sürecini geride bıraktık. AKP’nin İlçe Seçim Kuruluna yapmış olduğu itirazlar kurul tarafından görüşülerek sebepleri kabul edilmemiştir. İlçe Seçim Kurulunun bu kararından sonra İl Seçim Kuruluna itirazda bulunan AKP’nin itirazı burada kabul görmüştür. Bu süreçte Hâkimlerin görevden alındığı söylentileri çokça dile getirilmiş ve AKP’nin İl Seçim Kurulu’na yaptığı itirazın ardından komisyonda bulunan iki hâkimin izinli olduğu ve bu izinli hâkimlerin yerine iki hâkimin atandığı şekilde tarımıza bilgiler ulaşmıştır. Nitekim AKP tarafından İstanbul İl Seçim Kurulu’na yapılan ve kabul edilen itirazlar Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmiştir. YSK’nın almış olduğu bu karar ile Kartal Belediye Başkanının Sayın Altınok Öz olduğu onaylamış ve Yerel Seçim süreci Kartalımızda sonuçlanmıştır.

Yeniden seçilen Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz’ün bu yeni dönemi Kartal için çok iyi kullanacağına, bütün Kartal’ı kucaklayarak, yurttaşlarımızın beklentilerini ve kaygılarına cevap vereceğini, hizmet üreteceğine inanıyoruz.

Tüm Türkiye genelinde kesinleşen sonuçlar neticesinde yapılacak parti içi çalışmalar ile önümüzdeki dönem gerek Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, gerekse 2015 Genel Seçimleri çalışmaları Türkiye’nin aydınlık geleceğine uygun ve halkın beklentilerini karşılar şekilde yapılacaktır.

Bu vesile ile sıcağı sıcağına değerlendirme yapmak bizleri hataya düşürebilir. Kurullarımızla, örgüt yöneticilerimizle bir araya gelip artılarımızı, eksilerimiz konuşacağız ve buna göre bir sonuca varıp hedefler belirleyeceğiz. Belirlenen bu hedeflere neticesinde Cumhuriyet Halk Partisi önemli çalışmalar yapacaktır.

CHP Kartal İlçe Başkanı

Av. Kamer GÖK

📆 06 Nisan 2014 Pazar 13:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR