MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “CHP Kartal İlçe,Örgüt Toplantısında Bir Araya Geldi “
“CHP Kartal İlçe,Örgüt Toplantısında Bir Araya Geldi “

“CHP KARTAL GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM KONULU ÖRGÜT TOPLANTISI BÜLENT ECEVİT KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİ “

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı Bülent Ecevit Kültür Merkezinde “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi”konulu örgüt toplantısı gerçekleştirdi.

Örgüt Toplantısı, CHP Kartal ilçe sekreteri Mert Polat’ın sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile devam etti.

Toplantıda CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, söz alarak Partili üyeleri selamladı .
Toplantıya ,CHP İstanbul milletvekili Gökhan Zeybek,CHP Parti Meclis Üyesi Müslüm Sarı,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Nas,CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah yçnetim kurulu üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik kolları,Kartal Belediyesi Başkan yardımcıları,CHP Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Geçmiş dönem Kartal ilçe başkanı Muammer Çelebi ,Geçmiş dönem Kartal ilçesinde görev alan isimler Kartal Belediye Başkan danışmanları ve CHP ”li Partili üyeler katıldı.

Toplantıda konuşan genç bir kadın hem duygulandırdı hemde düşündürdü .Titrek bir ses mehçup bir tavırla söz alan genç kadın Üniversite mezunu olduğunu şu anda iş bulamadığını ifade etti. Sözlerine şu şekilde devam etti .Eşininde Üniversite mezunu olduğunu şu anda temizlik görevlisi olarak çalıştığını sözlerine ekledi.İş bulmak için heryere başvurduğunu ve her defasında engellerle karşılaştığını anlattı. İş bulmak için torpilli olması gerektiğini ağlamaklı ses tonu ile ifade etti.

Galeri
📆 17 Nisan 2022 Pazar 20:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR