MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika » CHP KARTAL KADIN KOLLARINDAN BAKAN RAMAZANOĞLUNA MEKTUP
CHP KARTAL KADIN KOLLARINDAN BAKAN RAMAZANOĞLUNA MEKTUP

CHP Kartal Kadın kollarından Ak Parti Hükümetinin Aileden sorumlu Bakan’ı Sema Ramazanoğluna mektup. CHP Kartal Kadın Kolları olarak Topladıkları tepki mektuplarını 20/04/2016 salı günü saat 14.00’da Kartal Merkez Postanesinden yolladılar.
CHP Kadın Kolları Başkan’ı ve beraberindeki kadınlar Postanenin önünde bir basın açıklaması yaptılar.

Basın açıklaması şöyle;
Sayın Bakan
Bulunduğunuz makam,Ülkemizin değerleri ve hassasiyetleri üzerine kurulmuştur. Başka bir ifadeyle bu değer hassasiyetleri koruma, kollama, doğru anlama ve Yurtdaşlara doğru anlatma görevi Halk adına size devredilmiştir.
Bu makan , politik,siyasi,ideolojik bir makam değildir. Bu makam ahlaki kriterleri olan bir makamdır: Sizin yada bir başkanın kişisel görüşlerinin hükümm sürdüğü, kişisel görüşmelerimizin toplumumuzun hassasiyetleri ve değerlerinin yüzyılların birikimi ile ortaya çıkmış inançlarımızı ve ortak aklımızı gölgelediği yerde değildir.
Özellikle şahsınızın kişisel hesaplarla İktidarınızı temsil eden anlayışın organik bağ kurduğu kurumları korumak adına bu olayı görmezden gelmeniz, siyasi bakışınızın adına anlaşılabilir olsada, insani açıdan anlaşılması imkansızdır.
Korumanız ve kollamanız gereken toplumuzun belkide birinci önceliği olan ”İnançlarımızı” kullanarak 45 tane çocuğu mağdur eden,bu acılarıyla ifşa eden, tarifsiz bir travmanın içine iten Ensar Vakfı değil,çocuklarımızdır.
Yanlış yerde durduğunuzu,mazlumdan yana değil zalimden yana olduğunuzu hatırlatmak istedim.
Bu beyanlarınızla,sorumlu bir yurtdaş olmanın bilincini taşıdığınıza,gereğini yapabilecek yüreklilikte olduğunuza inanmamakla beraber,bir özür ve bir istifa borçlusunuz.Gereğini lütfen yapınız.
Saygılarımla
chp2

Galeri
📆 20 Nisan 2016 Çarşamba 14:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR