MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Kartal, Manşet, Politika » CHP KARTAL’DAN BASIN’A KAHVALTI
CHP KARTAL’DAN BASIN’A KAHVALTI

CHP KARTAL’DAN BASIN’A KAHVALTI

Yakacık çınaraltı restaurant’ta yapılan basınla kahvaltı toplantısına Basın mensuplarının ilgisi yoğundu. C.H.P Kartal İlçe Başkanı ve yöneticilerininde hazır bulunduğu toplantı İlçe Başkan’ı Kamer Gök’ün konuşmasıyla başladı. Öncelikle katılan Basın mensuplarına geldikleri için teşekür ederim diyerek söze başlayan Kamer Gök Suriye’de ve Mısırda yaşanan olaylara değinip ” son zamanlarda oralarda yaşanananlar bir dramdır ve insanlık suçudur dedi ve Ak Parti’nin bu olayları siyasi malzeme olarak kullandığını dile getirdi. Daha sonra Kartal’da yaşanan siyasi konulara geçildi. Şu ana kadar Kartal C.H.P İlçe Başkanlığına  Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere 6 ve yine Belediye Meclis Üyesi olmak için de 75 kişinin başvurduğunu söyledi. Bu sayının başvuru tarihinin sonuna kadar dahada artacağını da söyleyen Gök C.H.P Olarak aday adaylarını belirlemek için ön seçim yapabileceklerini ve kendisininde bunu desteklediğini dile getirdi.Aday adaylarınında ön seçim istediklerini ve onlarında bu fikri desteklerini ve Sayın Genel Başkanlarından bu konuda söz aldıklarını uygulanabilme ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve ön seçim yapılmaz ise C.H.P’de kurultay yaşanabileceğini söyledi”.
NEVŞEHİRDE PROTOKOL KRİZİ YAŞANDIMI?
Gazetecilerin sorularınıda cevaplayan Gök; Kendisine yöneltilen Nevşehir’deki Kartal Belediyesi’ne ait yaptırılan ve açılışında kendisininde problemler yaşadığı otel hakkında neler söylemek istersiniz sorusuna cevap verdi.
”Bu konu hakkında şunları söyleyebilirim evet açılışa katılmadım ve geri geldim. Bana göre problemli bir açılıştı. Partinin gelenekleri bakımından problemli bir organizasyondu. Bana göre asıl olan Partimizin gelenekleridir ve bu yüzdendir ki Particilik birikimleri olan insanların işidir. Kartal hepimizindir. Ben Yurtdaş adına görev yapıyorum ve Siyaset yapıyorum.Ticaret yapmak isteyenler Kendi babalarının,ailelerinin işyerlerinde ve onlardan veraset yoluyla intikal etmiş mallar üzerinden ticaret yaparlar. Belediye Makamı ticaret makamı değildir.
Her gelen Belediye Başkan’ının kendi memleketine otel yada benzeri ticari faaliyet gösteren yatırımlar yapması etik değildir. Yurtdaşın vergileri yine Yurtdaş’a kullanılmalıdır. Belediyecilik ticaretle bağdaşmaz Nevşehire otel yapılmasını tasvip etmiyorum dedi”.
Sayın Genel Başkanımızda açılışa katılmadı fakat neden katılmadığı konusu hakkında yorum yapamam. Birde Hacı Bektaş’ta Sayın Adalet Bakanına yapılan saldırı konusundan çok rahatsız oldum. Asla Alevilik Kültürüne yakışmayacak bir davranıştır kınıyorum ama Sayın Başbakanımızında bu konuyu sadece kötü tarafından ele almasınıda bir okadar yaşanan talihsiz olay kadar kınıyorum dedi.
KARTAL’DAKİ BELEDİYE HİZMET BİNASI NEZAMAN AÇILACAK?
C.H.P Kartal İlçesi olarak bize gelmiş kesin bir tarih yok fakat duyduğum tarih 29 Ekim dedi bu arada yerel seçimlerde ne kadar oy hedefliyorsunuz diye bir soru yöneltildi ve Kamer Gök şöyle cevap verdi: Kartal’da bu seçimlerde %35 oyu alan seçimi kazanır ve ben bir Trend öngörmekteyim, bu seçimlerde AKP’nin oyları çok düşecek Ak Parti bir girdaptadır;CHP çoğulcu bir partidir ve ben bundan keyif alıyorum ve şunu iddia ediyorumki Kartal’da değişen bir şey olmayacak ve Belediye Başkanlığını yine biz kazanacağız.

chp-basin-kahvalti-yakacik
GERİDE BIRAKTIĞINI 5 YILDA YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR DİYEBİLİYORMUSUNUZ ?
İstanbul Büyükşehir Belediyesini aldığımız gün Kartal’a ve Kartal Halkına Tekeli geri hediye edeceğiz öncelikle bunu belirteyim evet geride yaptıklarımız sadece 5 yılla sınırlı değildir Kartal’a kazandırılmış bir çok şeyi Rahmetli M.Ali Büklü yaptırmıştır. Örneklersek Karyapsan,Tansaş,Kartalspor,Karşıya Ulaşım sağlayan otobüs ağı gibi birçok şey  yapılanları sadece Altınok Öz Başknın dönemiyle sınırlandıramayız ama şunuda belirteyim bu dönemler içerisinde yaptığımız yanlış birşeylerde olduysa gerekirse özürde dileriz dedi.
SARIGÜL HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
Sayın Sarıgün Ekim ayı devrim ayı diyerek sanırım bir işarette bulundu bende Sarıgül’ün adaylığına sıcak bakıyorum ve İstanbul’a yakışan bir adaydır diye düşünüyorum şayet Sarıgül kesin aday olursa Ak Parti’den Büyükşehiri alacağına inanıyorum dedi.
SİYASET SİZE NE ÖĞRETTİ VE BUNDAN SONRAKİ EN YAKIN HEDEFİNİZ NEDİR?
Siyaset bana kavgacı olmamayı,Halk’a değer vermeyi,affedici ve bağışlayıcı olmayı öğretti. Önümüzdeki Millet Vekili seçimlerinde aday olmayı düşünüyorum en yakın hedefim budur dedi ve son olarak kendisine yöneltilen Kartal Basını neden Otel açılışına çağrılmadı sorurusuna bu sorunun muhatabı ben değilim Sayın Belediye Başkan’ına sorun muhatabı kendisidir dedi.

Galeri
📆 24 Ağustos 2013 Cumartesi 16:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR