MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “CHP KARTAL’DAN GENİŞ KATILIMLI ÖRGÜT TOPLANTISI”
“CHP KARTAL’DAN GENİŞ KATILIMLI ÖRGÜT TOPLANTISI”

Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlce Başkanlığı Kartalda bulunan Bülent Ecevit kültür merkezinde Yoğun partili katılımı ile örgüt toplantısı gerçekleştirdi..

500 kişilik Kültür merkezi Partili üyeleri ile doldu taştı.
Toplantıyı Cumhuriyet Halk partisi Kartal Ilçe Sekreteri Özgür Öğüt, başlattı.

Örgüt toplantısı divan başkanlığını CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok,CHP Kartal ilçe Sekreteri Özgür Öğüt,CHP Kartal ilçe başkan yardımcılarından, Neşe Büklü Çokyiğit,Umut,Kaya Celep,Uğur Temel ,Mehtap Erdoğdu yaptı..

Örgüt Toplantısında CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, uzun bir konuşma yaptı. Uzunok ,partilileri selamladı ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Kıymetli dostlarım ,Değerli büyüklerim ,sevgili partililerimiz .emekçilerimiz hepinizi saygıyla selamlıyorum hoşgeldiniz.Umud ediyprdukki 28 mayıs seçimi sonrasında bu salonlarda başarıyı.yarınları konuşalım isterdik ama malesef istemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık.Birazdan değerli büyüklerim ve siz emekçilerin fikir ve düşüncelerini alıcaz.Bizde bu görüşleri gerekli yetkililere aktaracağız .Ben bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız.

”SÜLEYMAN UZUNOK TEŞEKKÜR ETTİ”

Süleyman Uzunok sözlerine seçim sürec,nde destek olanlara teşekkür etti.

On beş gün arayla iki seçimi hepbirlikte yaşadık.Bu süreçte maddi ve manevi destegini esirgemeyen Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel olmak üzere ,Kadın kollarım ,gençlik kollarıma ,gönüllü avukatlarımıza ,Çalışmlarda bizlere destek sunana önceki dönem ilçe başkanlarımıza ,Belediye başkan danışmanlarımıza ,İlçe birimlerini bizlere sunan pertililerimize ,yönetim kurulu üyelerime ,Mahalle birim başkanlarıma özel bir teşşekkürüm var .Gecesini gündüzüne katan mahalle birim başkanlarıma teşekkür ediyorum ve onları sahneye davet ediyorum..

Örgüt Toplantısında söz alan partili üyeler üzgün olduklarını dile getirken,eleştirilerinide açık yüreklilikle dile getirdiler..

Galeri
📆 10 Haziran 2023 Cumartesi 11:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR