MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Başkan Altınok Öz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde
CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Başkan Altınok Öz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yer aldığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

 

 

Piyano resitali ve dans gösterisi ile başlayan etkinlik kapsamında engellilerin yaşamını ve zorluklarını anlatan “İlle de Yaşamak” belgeseli gösterildi. Engellilerin yaşamından kesitler sunan “İlle de Yaşamak” adlı belgeselin ardından Kılıçdaroğlu, belgeselde rol alan engellilerin sorularını cevapladı.

 

unnamed (2)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belgeselde rol alan Hanife Eker, Meryem Nazlı, Burak Can Şahin, Özer Güvenç’in, engelli istihdamı, engellilerin sosyal yaşamda karşılaştığı sorunlar, erişilebilirlik, aile sigortası gibi konulardaki sorularına yanıt verdi. Engellilerle yapılan soru-cevap oturumu sonrası Kemal Kılıçdaroğlu belgeselin oyuncularına, yapımcı Mahir Turan ve yönetmen Sinan Karahan’a plaket takdim etti.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, engellilerin aileleriyle 20 milyonluk bir kitle olduğunu belirterek, “Ortak ses çıkarsalar tek başına bir partiyi iktidara getirebilirler.” dedi.

 
Dünya Engelliler Günü etkinliğinin sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ile birlikte Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Koordinasyon Biriminin  standını gezdi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Galeri
📆 04 Aralık 2014 Perşembe 13:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR