MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » CHP MALTEPE GENÇLİK YÖNETİMİ BASIN AÇIKLAMASI
CHP MALTEPE GENÇLİK YÖNETİMİ BASIN AÇIKLAMASI

CHP Maltepe Gençlik Örgütü Basın yayın ve Propagandadan sorumlu Başkan Yardımcısı Uğur Karaağaç; ” Cumhurbaşkanlığı seçiminde Maltepe’deki başarı Türkiye’ye yansımadı.

1909908_1484105238499415_9194814934182724595_n

Cumhuriyet Halk Partisi’nin de desteklediği çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun aldığı sonuç, İhsanoğlu’nu destekleyen diğer partilerin ”Özverili” bir şekilde çalışmayıp aksine kendi içlerinde başka adayları destekleme noktasında ayrılıklar yaşandı.

 

Diğer partilerin tabanında yaşanan kaymalar Cumhuriyet Halk Partisine fatura olarak geri dönmesi kabul edilebilir değildir. Dikkat edilirse Cumhuriyet Halk Partisinin güçlü olduğu yerlerde farklar korunmuş veya arttırılmışken, diğer partilerin egemen olduğu yerlerde oy oranımız dibe vurmuştur. Bu noktada sorun Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun duruşunda veya Cumhuriyet Halk Partisinde değil, çatı adayı destekleyen diğer partilerin tabanlarına sahip çıkamayışındadır. Parti içinde başlayan hizipçilik girişimlerinin bunu tahlil etmeden, edemeden direkt Genel Başkanı istifaya çağırıp, olağanüstü kurultay talep etmeleri kabul edilebilir değil. Kurultaylar her zaman itici bir güç işlevi gören, taze kan ve örgüte enerji veren çalışmalardır.

 

 

her zaman olmalıdır da. ancak böyle bir durum varken suçlu arama psikolojisiyle parti içinde hizipçilik yaratmak gayriahlakidir. Dikkat edilirse bu hizipçiliğin Ak Parti içindeki ayrılığa denk gelmesi ve Ak Parti medyasının sürekli CHP’de yaşananları gündem maddesi olarak alması konunun kimin ekmeğine yağ sürdüğünü, kimi kurtarma projesi olduğunu ortaya çıkarmaktadır. Tayyip Erdoğan Başbakan seçilemezken ”demokrasinin gereği” diyerek Başbakan seçilsin diye oy verenlerin bugün Cumhuriyet Halk Partisi içinde konuşma lükslerinin olduğunu şahsım adına sanmıyorum.” dedi.

 

3c353bd0-ac3c-47b1-8bdf-99d04cd18744

Maltepe Belediye Başkanımız ALİ KILIÇ ile Fark Yarattık, Yaratamaya da Devam Ediyoruz.

30 Mart 2014 Yerel seçimleriyle beraber göreve başlayan Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç’ın Maltepe halkına durmak bilmez bir enerjiyle hizmete başlaması hem gençlik örgütü olarak bizi hem de tüm Maltepeli vatandaşlarımızı memnun etmekte, doğru bir insanı Belediyemizin başına getirdiğimiz için gurur ve mutluluk duymaktayız.

Başkan Ali Kılıç’ın göreve geldiği günden bugüne kadar;

Ramazan ayında yapılan 150 Kişilik Semazen Gösterisi ile,
Yazlık Sinema günleri ile,
Ünlü sanat emekçilerini Maltepemizde ağırlayıp sevgi ödülü verilmesi ile,
Maltepemizi tam donanımlı ilk kreşine kavuşturması ile,
Halk toplantıları düzenleyip Maltepelinin sorunlarını ilgiyle dinlemesi ve çözüme kavuşturması ile,
Sağlık ve bakım alanında doğrudan vatandaşa hizmet girişimi ile,
Yardıma muhtaç ailelere yapılan yardım ile

ve daha da sıralanabilecek çalışmalarıyla şimdiden adından sık sık bahsettirmesi, ulusal medyanın da dikkatini çekmesi tesadüf değil, büyük bir özverinin, büyük bir çalışmanın eseridir.

CHP Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karslı ve yönetimi başta olmak üzere tüm CHP örgütü olarak Maltepe Belediye Başkanımız Ali Kılıç’ın yanında yer aldığımızı duyurur, daha büyük projelerle, çok daha büyük çalışmalarla Maltepe halkına güzel sürprizler sunacağımızı duyururuz.

Galeri
📆 18 Ağustos 2014 Pazartesi 10:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR