MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » CHP sanatçılarla buluştu…
CHP sanatçılarla buluştu…

CHP İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Türk Halk Müziği sanatçıları ile buluşan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, “sanatçıların sorunlarını biliyoruz, bu sorunları da biz çözeceğiz” dedi.

 

 

Kahvaltılı toplantıya aralarında Belkıs Akkale, Yavuz Top, Emre Saltık, Hüseyin Turan, Ali Ekber Eren ve Aynur Haşhaş’ın da olduğu çok sayıda sanatçı katıldı. Toplantıya çok sayıda il yöneticisi dışında, Kartal Belediye Başkanı, Maltepe ve Kadıköy İlçe başkanları da katıldı.
Toplantıyı “toplumumuza yol gösteren sanatçılarla birlikte olmak güzel” diye açan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın sanatçılarla diyaloğu daha da geliştirmek istediklerini, sanatçıların sorunlarını bildiklerini belirtirken, İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı, İl Başkan Yardımcısı Ali Cihat Işık da her meslek grubuna yönebu tür toplantıların devam edeceğini belirtti. Murat Karayalçın toplantıda şunları söyledi:

 
ALKIŞLARLA GÖNDERECEĞİZ
Cumartesi günü Kartal mitingini alkışlarla başlatacağız, AKP’yi de alkışlarla milletçe göndereceğiz. Cumartesi gününden itibaren her alkış sesi onları rahatsız etmeye başlayacak. Her eleştiriyi, her muhalefeti yargıya taşıyan anlayışın alkışa söyleyecek bir şeyi olamayacak. AKP’yi alkışlayarak gönderecek herkesi 11 Nisan’da Kartal Meydanı’na bekliyoruz.

 
SIFIRLAYACAĞIZ
Seçim bildirgemizi 22 Nisan’da açıklayacağız. Seçim bildirgemizin ana merkezine, yoksulluğu, eşitsizliği, adaletsizliği sıfırlayacağımızı koyduk. 13 yıllık AKP iktidarı artık ülkeyi yönetemiyor. Elektrik kesintisi bile bunu açıkça gösterdi.

 
TOPLANTIYA KATILAN SANATÇILAR
Belkıs Akkale, Yavuz Top, Emre Saltık, Hüseyin Turan, Gani Pekşen, Ali Ekber Eren, Aynur Haşhaş, Özgür Akdemir, Taner Özdemir, Nurettin Güleç, Adem Aslandoğan, Metin Öztem, Sevgi Sevinç Öztem, Mesut Karahan, Fehmi Güneş, Erdal Kırıkkaya, Musa Kurt, Ebru Kurt, Karahan Özer, Müslüm Eke, Mustafa Karaçeper, Aygün Öztürk, Basri Akçelik, Sami Doğan Yılmaztürk, Musa Kurt, Burhan Topal, Hasan Karayol, Ali Sezer.

 
İL YÖNETİCİLERİ DE KATILDI
Toplantıya Ali Cihat Işık dışında CHP İstanbul İl yöneticileri Cemal Coşkun, Hüseyin Sınırtaş, Çağdaş Murat Sabancı, Mehmet Diribaş, İlhan Koç, Sait Yılmaz, Ergün Eğin, Ali Rıza Yıldırım da katıldı. Toplantıda ayrıca Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin’de katıldı.

📆 10 Nisan 2015 Cuma 10:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR