MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Genel, Manşet, Sultanbeyli » CHP’Lİ ALİ ÖZCAN KARTAL’DA PARTİ ÜYELERİYLE BULUŞTU
CHP’Lİ ALİ ÖZCAN KARTAL’DA PARTİ ÜYELERİYLE BULUŞTU

1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Özcan, Kartal’da partililerle buluştu

 

“CHP’nin yağmurunda ıslanmamış olana,
güneşinde ısınma fırsatı vermeyin”

 

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Özcan, Kartal ilçe örgütü üyeleri ile sabah kahvaltısında buluştu. CHP’de 40 yıldır ön seçim mücadelesi verdiğini hatırlatıp şimdi o demokrasi şöleni gününün geldiğini vurgulayan Özcan şunları söyledi:

 

“Partiler ikiye ayrılır: ön seçim yapanlar ve yapamayanlar. Demokrasinin ölçütlerinden biri de budur. Bu ölçütü kulandığımızda bugün CHP, en demokratik partidir. 40 yıldır ön seçim mücadelesi veriyorum. Bugün, o gündür. Ön seçimin partimize getirdiği heyecanı güveni 7 Haziran’da sandığa yansıtıp iktidar olmalıyız.”

 

Partililerden, aday adaylarını değerlendirirken çok dikkatli olmalarını isteyen Ali Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ön seçimde de partinin içinden gelen, partiyi tanıyan bilen, işinden eşinden zaman ayırıp partisine hizmet eden aday adaylarını adaylaştırmalı, sizin vicdanınız olacağına inandığınız CHPlileri milletvekili adayı yapmalısınız. TBMM’de RTE’nin adamlarının saldırılarını göğüsleyecek, onlara meclisi dar edecek olanları milletvekili adayı yapmalısınız. Arkasında örgütün gücü olan milletvekilinin hiçbir şeyden ve hiçkimseden korkmayacağını bilerek seçiminizi yapın. Ön seçim bizi biz yapan, değerlerimizi öne çıkaran ve tek bir yumruk gibi alanlara çıkmamızı sağlayacak yöntemdir. Partide koltukları dolduracak değil sizinle alanları dolduracak olanları milletvekili adayı yapın. CHP’nin yağmurunda ıslanmamış olana, güneşinde ısınma fırsatı vermeyin.”

📆 11 Mart 2015 Çarşamba 14:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR