MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » KARTAL CHP’YE BİR MECLİS ÜYESİ DAHA
KARTAL CHP’YE BİR MECLİS ÜYESİ DAHA

EMEKLİ BAŞKOMİSER CEVDET ŞENTÜRK CHP’DEN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI…
KARTAL’A HİZMETE TALİBİM
Emekli Başkomiser Cevdet Şentürk ve kendisi gibi emekli Öğretmenler,Bankacılar ve Emniyet mensuplarından oluşan 15-20 kişilik bir grupla beraber CHP Kartal İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. İlçe Başkan’ı Kamer Gök’ün de hazır bulunduğu ziyarette Cevdet Şentürk CHP Kartal Belediye Meclis Üyeliğine başvuru yaptığını açıkladı. Baş vurusunu Genel Merkezden yapan Cevdet Şentürk Genel Merkezin ve İlin muhafakatını aldık ama Siyasi nezaket gereği Aday olduğum İlçemi ve İlçe Başkanımıda ziyaret etmenin etik olacağını düşündüğüm için arkadaşlarım ve ben Sayın İlçe Başkanımıza bu ziyareti gerçekleştirdik.
Soğanlıkta kendi adıma kayıtlı mesleğimle alakalı bir danışmanlık bürom var. Dışardanda olsa Siyaseti bi anlamda aktif olarak takip ediyorum ve daha aktif olmak adına yaklaşık 50 yıldır yaşadığım Kartal’ımdan Belediye Meclis üyesi adayı olmaya karar verdim. Polder üyesiyim,STK’larda aktif görevlerim var Uluslar arası dağcıyım,Ağrı dağı dahil Türkiyedeki bütün dağların zirvesine polis flaması ve Türk Bayrağını koymak suretiyle dağcılığım lisansa bağlandı. Halen aktif Türkiye Dağcılık Federasyonu üyesiyim.

DSCF4722
1943 Ardahan doğumluyum. Ardahan orta okulu,Artvin erkek ilköğretmen okulu,daha sonra Şükrü Balcı Polis Yüksek okulu gibi eğitim kurumlarından eğitim aldım.
Polis,Komiser muavinliği ve Baş Komiser rütbelerinde çalıştım. Evliyim 7 çocuk babasıyım,eşim öğretmen ,biz ailecek Atatürk ilkelerine bağlı laik,Kemalist ve öeteden beri CHP’li bir aileden geliyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti Devletini,Halkımı ve Kartal’ımı çok seviyorum ve bu yüzden kendi adıma köşeme çekilmeyi kabullenemediğim için Önce Kartal Halkına ve sonrasında tüm Türk Halkına hizmet etmek adına aday oldum.
Bu seçimlerde banada şans verilirse Kartal halkı için elimden gelenin öetesinde hizmet etmeye söz veriyorum.

Galeri
📆 27 Ocak 2014 Pazartesi 17:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR