MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Çiçek saksıları Tehlike Saçıyor, Belediye Başkanları Ne Yapıyor?
Çiçek saksıları Tehlike Saçıyor, Belediye Başkanları Ne Yapıyor?

İstanbul’un çeşitli semtlerinde vatandaşların yaşadıkları apartmanlarda pencerelerin önlerine konan Çiçek Saksıları adeta tehlike saçıyor.

 
Bazı vatandaşların apartmanlarının pencerelerinin hemen önüne sıra sıra koydukları çok sayıdaki çiçek saksısı farkında olmadan tehlike saçmaya devam ediyor. Apartman önlerinde oyun oynayan çocukların ya da apartman önünden geçen insanlar için büyük tehlike oluşturan bu görüntüler, görenleri hayrete düşürüyor.

“Bu kadar da olmaz dedirten” bu durum karşısında bazı duyarlı vatandaşlar ise, bu konuya belediyelerin bir an önce el atmasını istiyorlar. İstanbul’un farklı semtlerinde tehlike arz eden pencere önüne çiçek saksısı koyma işlemlerinin acilen denetlenerek bir çözüme kavuşturulmasını isteyen vatandaşlar, belediye başkanlarını göreve çağırdılar.

 
Özellikle insanların çok yoğun olarak kullandıkları sokak ve cadde üzerindeki evlerin pencere önüne konan çiçek saksısı, bir taraftan farkında olmadan tehlike saçmaya devam ederken diğer taraftan da “Yetkililer uyuyor mu?” sorusunu akıllara getiriyor.                               PINARBAŞI HABER AJANSI (PHA)

📆 04 Temmuz 2014 Cuma 10:19   ·   💬 1 yorum   ·  

“Çiçek saksıları Tehlike Saçıyor, Belediye Başkanları Ne Yapıyor?” için bir yanıt

  1. Zemzem Akçal dedi ki:

    Komşusuna gidip bu çiçekler çok güzel ama orada tehlike oluşturuyor.Hepimizi yaralayabilir öldürebilir onları başka bir yere alabilir misin diyemeyen toplum belediye başkanını göreve çağırıyor.Tebrikler vallahi tebrikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR