MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ÇİFTLİKKÖY’ÜN ÇOCUK PARKLARI YENİLENİYOR
ÇİFTLİKKÖY’ÜN ÇOCUK PARKLARI YENİLENİYOR
Parklar Toplam 2 bin 650 Metrekare Kauçuk Zemin, 16 Oyun Grubu, 130 Spor Aletiyle Donatılıyor

Çiftlikköy’ün 6 mahallesinde toplam 16 çocuk parkı zemininden fitness aletlerine, oyun gruplarından spor sahalarına kadar tamamen yenileniyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, çocuk parklarındaki yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Sahil Mahallesi’nin en büyük çocuk parkı olan Atatürk Parkı’nda eski ve bakımsız oyun grubunun sökümü ve yeni oyun grubu montajına nezaret eden Başkan Silpagar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ile istişarede bulundu.

 

SİLPAGAR, “HAZİRAN SONUNA KADAR TAMAMLAYACAĞIZ”

Başkan Silpagar, göreve geldikleri günden bu yana en çok ülkenin geleceği olan çocuklara önem verdiklerini hatırlatarak, “Onların huzurlu, güvenli bir şekilde modernize edilmiş parklarımızda hoşça zaman geçirmelerini sağlamak için parklarımızı yeniliyoruz. Şimdiye kadar 5 parkımızı yenilemiş ve birini de sıfırdan yapmıştık. Şu anda yapılan çalışmalarla Haziran ayı sonuna kadar 6 mahallemizde toplam 16 parkımızı tamamen yepyeni hale getirmiş olacağız” diye konuştu.

“HER GÜN BİR KAÇ PARKIMIZIN YENİLEME ÇALIŞMALARINI TAMAMLIYORUZ”

Silpagar, “Yapılan çalışmalarla her gün birkaç parkta oyun grupları kurulumu gerçekleştiriliyor. 14 çocuk parkımızda Tip 1 dediğimiz, 2 parkımızda ise Tip 2 oyun grupları yerleştiriliyor. Haziran sonuna kadar toplam 2 bin 650 metrekare kauçuk zemin yapılmış olacak. Malzeme olarak 16 adet tahterevalli montajı, 3 adet salıncak montajı, 130 adet spor aleti, 26 adet basketbol potası, 3 bin 805 metretül saha örgü teli montajı tamamlanacak” diye bilgi verdi.

TÜM PARKLAR YENİLENMİŞ OLACAK

Çalışmalar Sahil Mahallesi’nde Atatürk Parkı ve Sema Parkı; Siteler Mahallesi’nde Burcupark, Rıfat Ilgaz Parkı ve Güneş Parkı; Çiftlik Mahallesi’nde Sakarya Parkı, Cumhuriyet Parkı, Kırımoğlu Parkı ve Tuncay Sezer Parkı; M.Akif Ersoy Mahallesi’nde Yıldız Parkı, Atabey Parkı ve Bayraktepe Parkı; Sultaniye Mahallesi’nde Mehmet Çavuş Parkı ve Mehmet Ağa Parkı; 500 Evler Mahallesi’nde Naim Süleymanoğlu Parkı ve Mümin Gençoğlu Parkı’nda aşama aşama devam ediyor. Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri 6 mahallede toplam 16 parkta oyun grubu ve spor aletleri gruplarının montajlarının sürdüğünü, kauçuk zemin, spor sahalarının tel örgüleri, potaların yenilenmesi, parke ve bordür tamiratlarının ise tamamlandığını kaydetti. Böylece geçtiğimiz sezon yenilenen ve tadilattan geçen parklarla birlikte, bu ay tamamlanacak olan çalışmalarla ilçe genelindeki 31 çocuk parkının tamamı yenilenmiş olacak.

📆 17 Haziran 2016 Cuma 15:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR