MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » CKD ‘DEN ”HAYIR’LI ”BASIN AÇIKLAMASI
CKD ‘DEN ”HAYIR’LI ”BASIN AÇIKLAMASI

 Cumhuriyet Kadınları Genel Başkanlığından ,Vanda 38 günlük bebeğin tecavüze uğramasıyla ve bunun sonucunda; bebeğin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak  basın açıklamasında bulundu. Tüm şubelerde olduğu gibi  Kartal Cumhuriyet Kadınları Derneği Kartal meydanda gerçekleştirdiği basın açıklamasını  Kamu oyuna iletti. Basın açıklaması saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla Başladı.

CKD adına söz alan Cumhuriyet kadınları Derneği başkanı Sayın Mutlu Aktaş basın açıklamasında şunları

söyledi.

Hükümet Başkanlık derdine düşmüş.Gözü birşey görmüyor,olan ülkemizin bebeklerine ,çocuklarına oluyor.Denetimsiz yurtlarda,taciz ve tecavüzlerle sağlıklarını ,geleceklerini memleketlerine olan güvenini hatta yaşamlarını yitiriyorlar.Vanda 38 günlük bebeğimizin maruz kaldığı tecavüz ve siddet asla kzbul edilemez.sözün bittiği yerdeyiz.İSYANLARDAYIZ…bu ağır suçu işleyenler en ağır şekilde cezalandırılmalılar.Ancak tek suçlu ,halkımızın yüreğine ateş düşüren canavarlarmı?Hükümetin suçu yokmu?15 yaşında bir çocuk kendisi bir çocuk korunmaya muhtaç kendini nasıl korusun?Nasıl! Nerede Sosyal Devlet?Bu çocuk annenin çocuk anne olduktan sonra neden devlet korumasına alınmaz.Kendisi çaresizliğe her türlü istismar maruz ve mahkum edilir.Van İlinin Valisi Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK)müdürü ,aile Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı ve Cumhur başkanı bu vahim olayın sorumlusudur.

 

Memeleketin çocukları siz iktidarda oldukça her türlü şiddete ,istismara,açık kalacaklardır.Çocuklarımız Geleceğimizdir.

 

Onları koruyamayan iktidardan kimseye HAYIR gelmez.! diyerek basın açıklamasını tamamladı.

 

ÇOCUK TACİZ VE TECAVÜZLERE HAYIRR  ,BAŞKANLIŞ SİSTEMİNE HAYİR.

Dr.Canan Arıtman

CKD Genel Başkanı

HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 01 Şubat 2017 Çarşamba 16:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR