MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mayıs 2026
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Politika, Toplum » ÇOCUKLAR SAADET’LE ÜŞÜMÜYOR
ÇOCUKLAR SAADET’LE ÜŞÜMÜYOR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik olarak düzenlenen “Çocuklar Üşümesin” kampanyası çerçevesinde, kışlık kıyafet dağıtımlarına devam ediyor.

 

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, partisinin İstanbul İl Teşkilatınca, tüm ilçelerde organize edilen “Çocuklar Üşümesin” kampanyasının Üsküdar ayağındaki çalışmalarını sürdürüyor. Aralık ayında bağışçılardan kullanılmamış kıyafetleri kabul eden parti, İstanbul’da kar ve soğuğun etkili olduğu geçtiğimiz günlerde başladığı kıyafetlerin dağıtımına devam ediyor.

 

Bot, mont, pantolon, kazak gibi kıyafetlerin, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldığı kampanyaya dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, “Alan el ile veren eli buluşturduğumuz bu kampanyada emeği geçen, kampanyaya destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek, onların üşümeyeceklerini bilmek bize mutluluk veriyor” şeklinde konuştu.

Galeri
📆 16 Ocak 2017 Pazartesi 09:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR