MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Sosyal Belediyecilik anlamında bir çok çalışmaya imza atan ve her yıl binlerce çocuğa giysi yardımı yapan Kağıthane Belediyesi ramazan bayramı öncesi yine çocukları sevindirdi.

 

Bünyesinde bulundurduğu Sosyal Mağaza ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardımı yapan Kağıthane Belediyesi ramazan bayramı öncesi çocukları da unutmadı. Ramazan ayı boyunca bine yakın çocuğu sosyal mağazada ağırlayan Kağıthane Belediyesi çocuklara giysi, ayakkabı ve oyuncak hediye etti. Giysi ve oyuncaklarını kendileri seçen çocuklar ise oldukça mutlu göründü.

Çocuklara eşi Fatma Kılıç ile birlikte kendi elleri ile giysi ve oyuncaklarını teslim eden Fazlı Kılıç; ‘’Ramazanda çocuklarımızla etkinlik alanımızda sürekli eğlence programları düzenledik. Bayramdan öncede yoksul ve yetim bine yakın çocuğumuza giysi ve oyuncak hediyelerini teslim ettik. Çocuklar çok mutlu oldular. Bazı meselelere çocukların gözüyle bakmamız gerekiyor, biz onlara giysi ve ayakkabı veriyoruz ama ne aldınız diye sorduğumuz da oyuncakları söylüyorlar, doğal olarak onların bakış açıları daha farklı. ‘’dedi.

 

 

Sosyal Mağazaya gelerek bayram için giyeceği giysileri kendi seçen 8 Yaşındaki Ahmet Akif Bakır ise; ‘’Burada çok güzel şeyler yaptık. Oyuncak aldım, ayakkabı aldım, pantolon aldım. İhtiyacım olan tüm kıyafetleri buradan kendim seçerek aldım. Kağıthane Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Galeri
📆 22 Haziran 2017 Perşembe 19:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR