MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » Çocuklara sözümüz vardı
Çocuklara sözümüz vardı

03 Nisan 2023 günü Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Umut Daştan’ın telefonuna gelen bir mesajla başlayan bu iyilik hareketi tamamlandı.

Amasya’nın merkez köyü olan ve kuruluşu yaklaşık 1350’li yıllara dayanan Kara İbrahim köyüne yapılması istenen çocuk parkı talebini dikkate alan İBB Başkan’ı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Baki Aydöner aracılığıyla başlatılan işlemler tamamladı… Çocuk parkı tamamlanarak çocukların oynayacağı hale getirilip teslim edildi. ‘

Bu güne kadar gerek ihmalden, gerekse ilgisizlikten bir parka sahip olamayan bu şirin köye yapılan park çocukların yüzlerini güldürdü, bu iyilik hareketini başlatan Elif Kılıç parkın açılışında yaptığı kısa konuşmasın da şunlara değindi.

”Önce çocuklarımızın yüzündeki gülümseme olacağız. Sonra ne kadar kadim bir tarihe sahip olduklarını,Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadele sayesinde üzerinde yaşadıkları toprakların kıymetini anlatacağız.

Önce bir çocuğun yüzündeki gülümseme olacağız.Sadece ve sadece bir çocuğun yüzündeki gülümseme için olacak tüm çabamız.

Biz böyle çözeceğiz azizim,biz yolu bulduk.Çoğalsın,büyüsün,bir iyilik yarışı başlasın inşallah.” dedi.

Başlatılan bu iyilik hareketinin başından bu güne desteklerini eksik etmeyen Umut Daştan ve Elif Yüksek park’ı çocuklara teslim ettiler ve onlarla beraber bu mutlu günü paylaştılar.

Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Umut Daştan parkın açılışında yaptığı konuşma da ”Sadece çocuklar gülsün diye başlattığımız Amasya’nın Kara İbrahim köyün için Elif Yüksek hocamızın bizzat İBB başkanımız Ekrem İmamoğlundan istemiş olduğu Parkı köyümüze teslim edip açılışına katıldık.

Emeğini geçen tüm bileşenlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.. sevgiyle kalın” dedi.

📆 23 Mayıs 2023 Salı 23:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR