MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
Çoşkuyla Kutladılar

5 Aralık 1934 yılı Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde ettiği,toplum içindeki yerini belirleyen, hak ve hukukunu güvence altına alan, aydınlanma yolunda yapılan reformların gerçekleştiği tarih Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Örgütünde düzenlenen sade bir törenle anıldı.

 

Törene Kartal Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Av. Kamer Gök,Başkan Öz’ün danışmanları Haydar Oğuz,Özbey Pekşen, CHP Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan, Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Refika Öztürk, önceki Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Zaza, Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 
ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU

 
İlçe örgütünde kısa bir konuşma yapan Kartal CHP İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, kısa bir süre sonra ilçe başkanlığını bırakacağı sinyalini verdi ve “Allah’a ısmarladık” dedi. Daha sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Kartallı bayan siyasetçi ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, “Kartal benim yuvamdır sizlerin arasında bulunmaktan gurur duyuyorum” ifadesini kullandı. Partililer efsane siyasetçiyi coşku ile alkışladıktan sonra Kartal Meydanına toplu halde gidildi ve Atatürk Anıtına Çelenk sunumu yapıldı.

 

kartalda-kutlama-1

.

SOKAKTA TARİHİ BULUŞMA..

Kartal AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sayın Sema Durmuş,Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Başkanı Refika Öztürk ve Kartal Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Metin Bektaş, objektifime işte böyle yansıdılar. Çok güzel bir TABLO.

FETHİ SATICI

Galeri
Etiketler:
📆 06 Aralık 2014 Cumartesi 10:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR