MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Maltepe, Manşet, Toplum » ÇÖZÜM ÜRETEN BİR VEKİL OLACAĞIM
ÇÖZÜM ÜRETEN BİR VEKİL OLACAĞIM

Nazlı Yurduseven; Tarih Yazacağız

İYİ Parti İstanbul 1. Bölge aday adayı Nazlı Yurduseven neden aday adayı olduğunu, siyasi geçmişini ve Nazlı Yurduseven’i anlattı. Bizler de kaleme aldık ve deneyimli siyasetçi, başarı-lı iş insanı Nazlı Yurduseven’i sizlere anlatmak istedik. Çıktığı yolda başarılar diliyoruz…

Hedefimiz, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerleri ışığında, insan hak ve özgürlüklerini, adalet ve demokrasiyi, toplumdaki her bireyin özlemi doğrultu-sunda yeniden yaşama geçirmektir.

Ben Nazlı Yurduseven bana verilecek bu kutsal görevde bir Cumhuriyet kadını olarak; güçlü, sağlam iradeli, ayakları yere basan, sözünün eri ve halkın vekili olarak ülkemize ve İYİ Par-ti’ye tüm gücümle hizmet edeceğime söz veriyorum.

Partimizden sorunlarının çözümü ve ilgili platformlara taşımak için tüm vatandaşlarımızın sesi ve vicdanı olmak için.

Sade bir vekil olmak yerine Liderimiz Meral Akşener’in bir kadın neferi olarak toplumumuzda kadınlarımızın Türk Kadınına yaraşır yaşam ve haklarını almak için Mecliste olmalıyım.
Milletvekilleri, sadece kendilerine oy verenlerin vekili değil, tüm milletin vekilidir. Dolayısıyla sadece kendi seçmenlerinin değil, tüm milletin çıkarlarını gözetmeli, istek ve arzularına ku-lak vermelidir. Toplumun her kesimini kucaklamalı, ayrımcı söylem ve politikalardan uzak durmalıdır. Birleştirici, ortak bir paydada toparlayıcı görev üstlenmelidir.

VATANDAŞLARIMIN VİCDANI VE SESİ OLACAĞIM
Nazlı Yurduseven olarak birincil görevim, halkın her kesimi ile bir araya gelip onların talep ve sorunlarının çözümünde yasal ve yaşamsal ihtiyaçlarını tespit ederek konuyu Meclise taşıya-rak tüm vatandaşlarımızın sesi ve vicdanı olmaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in önderliğinde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Cumhuriyet’in kurucu değerlerine dönerek coşkuyla, umut-la daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için Kadınlarımızın Türk Kadınına yaraşır yaşam ve hak-larını savunmak amacıyla İYİ Parti neferi olarak Türkiye Büyük Millet Meclis’i çatısı altında görev almak istediğimi sizlerle paylaşıyorum.

ÇÖZÜM ÜRETEN BİR VEKİL OLACAĞIM
Partimizin politikaları doğrultusunda, ülkemize yönelik toplu göçlerin kaynağında çözülmesi, vatandaşların kredi ve kredi kartı borçlarından kurtulması, ekonomide ve tarım alanlarında yapısal reformların hızla gerçekleştirilmesi, çiftçilerin zirai üretimde kullandığı akaryakıt üzerindeki vergilerin kaldırılması, işsiz her aileden bir kişiye asgari ücretin yarısı kadar des-tek verilmesi, gençlerimizin iş bulana kadar ailelerinin sağlık sigortasından yararlanması, emeklilikte yaşa takılan kardeşlerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi, kadına ve çocuğa karşı suçlarda yargılanma sürecinin takibi ve verilen cezaların ağırlaştırılması, asgari ücrete vergi düzenlemesi, sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi, kahraman uzman çavuşlarımızın özlük haklarının gündeme getirilmesi, ülkemiz için canını feda eden şehitle-rimizin yetim kalmış çocuklarının tamamına iş hakkı verilmesi ve partimizin hakkın, hukukun ve vicdanın izinde bana vereceği tüm görevlerin yerine getirilmesi için kararlılık ve azimle çalışacağım.

NAZLI YURDUSEVEN KİMDİR?
1975 Kırıkkale doğumlu iki çocuk annesiyim.
Kırıkkale de doğup İstanbul’a yerleşen iş ve aile hayatı istanbul’da kuran ama doğup büyüdü-ğü topraklardan da vaz geçemeyen bir Anadolu kadınıyım
Hem işim gereği hem sosyal çevrem gereği işinde ve hayatta başarılı olmuş cumhuriyet ka-dınlarından bir bireyim.

Geçimini ticaret, esnaflık ve çiftçilik mesleğini üretimi ile ülke ekonomisini büyük katkı sağ-layan Kırıkkale eşraflarından girişimci ticari faaliyetleri olan Göztok Ailesine mensup bir ai-lenin 5 kardeşten (2 . Çocuğu) olan Gözütok ailesinin büyük kızıyım.

Ailem ile uzun yıllardan beri yapmakta olduğum çiftçilik mesleği yanında yine kendime ait olan firmam üzerinden otomotiv ,inşaat sektörü dışında öğrenci ve personel taşımacalığı işini yapmaktayım.

İYİ Parti kurulduğu ilk günden itibaren İstanbul Maltepe ilçesinde değişik kademelerde görev-ler aldım.

Üç yıl ilçemde görev yaptıktan sonra İstanbul İl Başkanlığında Kadın Politikaları Başkanlığı altında başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Aynı zamanda yine İstanbul İl Başkanlığı Milli Güvenlik Başkan Yardımcılığı yaptım İstanbul’un bütün ilçelerinde iİ başkanımız Buğra Kavuncu’nun vermiş olduğu görevler doğrultusunda hizmet ettim.

📆 01 Nisan 2023 Cumartesi 20:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR