MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın akşam batı ve teröristler çıldırsın, kudursun
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın akşam batı ve teröristler çıldırsın, kudursun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm siyasi partilere gönül veren vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Gelin yarın öyle bir reform yapalım ki yarın akşam batı çıldırsın kudursun, teröristler çıldırsın kudursun” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye’de düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya geldi.
Mitingde konuşan Erdoğan, tüm terör örgütlerinin Türkiye’nin üzerine salındığına dikkat çekerek, Bu terör örgütlerinin iplerini elinde tutanlar, onlar yeterli olmadığında bizzat kendileri devreye giriyor. İşte Avrupa. Almanya’da, İsviçre’de, Avusturya’da devreye giriyor. Fransa’da seçim var. Yatıyorlar kalkıyorlar ‘Erdoğan’. Ben seçime girmiyorum, benimle ne işiniz var. Hamdolsun artık Türkçeyi öğrenmeye başladılar. Son 4 yılda bu gerçeği defalarca tecrübe ettik. Gezi olaylarında yaşadık, 17-25 Aralık’ta yaşadık. Çukur eylemlerinde yaşadık. Şimdi bu teröristleri açtıkları o hendeklere gömüyoruz. 20 ayda yaklaşık 11 bin teröristi etkisiz hale getirdik. Ya silahlarını gömecekler, ya kendileri gömülecekler, ya da bu ülkeyi terk edip gidecekler. 15 Temmuz maskelerin düşüp gerçek yüzlerin ortaya çıktığı bir dönüm noktası oldu. Anayasa değişikliği sürecinde gösterilen tepkiler, işte bu ifşa edilmişliğin sebep olduğu pervasızlıktan kaynaklanıyor. Yarın akşamdan sonra bu konuyu da yeniden ele alacak, Türkiye’ye terbiyesizlik yapanlardan bunun hesabını soracağız” şeklinde konuştu.

“Muhalefet önce teröristleri kahvelere gönderiyor”

Okmeydanı’nda kahvehanede silahla ‘hayır’ propagandası yapan maskeli şahıslardan bir tanesinin CHP üyesi olduğunun ortaya çıktığını hatırlatan Erdoğan, “Muhalefet nerede. Meydanlarda yok. Onar kahvelerde. Hele hele bir de maskeli teröristlerini kahvelere gönderiyorlar, arkadan kahvelere gidiyorlar. Okmeydanı’nda yaptılar. İstanbul Emniyeti bunları yakaladı. Bunların bir tanesinin CHP mensubu olduğu ortaya çıkıyor. Bunlar iç içe yahu. Ne olacak” diye konuştu.

📆 15 Nisan 2017 Cumartesi 19:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR