MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL BAŞKANLARI NEVŞEHİR’DE
CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL BAŞKANLARI NEVŞEHİR’DE

CHP İl Başkanları ve milletvekilleri, Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma programı dolayısıyla Nevşehir’de buluştu.

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bulunan Kapadokya Kartal Hotel’de bir araya gelen CHP İl Başkanları ve milletvekillerinden oluşan grup, yerel ve ülke gündemine ilişkin görüş ve önerilerini ortaya koydukları bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Basına kapalı yapılan toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Veli Ağbaba, Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra konukların biraraya geldiği akşam yemeğinde

konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl; ” Kartal Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Altınok Öz’ü bu güzel tesis için tebrik ediyoruz. Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma programında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve il başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla hepimiz orada olacağız” dedi. Kartal Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan da konuklara, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün selamlarını iletti ve Başkan Altınok Öz’ün de Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma programı için aralarına katılacağını belirtti.

 

Öte yandan Nevşehir ziyareti sırasında Uçhisar Cevizli mevki ve Göreme Açık Hava Müzesi’ne gelen CHP heyeti, buralarda hatıra fotoğrafı çektirdi. CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir’e gelen il başkanları ve milletvekillerinden oluşan grupla verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti.
unnamed (31) unnamed (32) unnamed (33) unnamed (34)

 

Galeri
📆 16 Ağustos 2016 Salı 13:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR