MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi ön seçimi yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi ön seçimi yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezin almış olduğu karar sonucunda yerel seçimleri kazanmak adına örgüt tabanından gelen talepler doğrultusunda önce mevcut belediyelerin dışındaki ilçelerde örgüt’ün belediye başkan adaylarını belirlemek için sandığa gitmesinin ardından, sırada mevcut CHP’li Belediyelerin meclis üyesi adaylarının belirlenmesi adına belirtilen aday adaylık yarışı 2 Şubat Pazar günü yapılan seçimlerle sona erdi.
CHP Genel Merkezi tarafından ilçelerde belediye meclis üyelerinin belirlenmesine yönelik alınan eğilim yoklaması kararı örgütlerde heyecan yaratmıştı.CHP Genel Merkezi tarafından ilçelere tebliğ edilen karar gereği, eğilim yoklaması yoluyla parti üyelerinin tamamı tarafından seçilecek meclis üyesi adaylıkları için, aday adayları pazar günü seçim bölgelerinde yarıştılar.
CHP’nin Avcılar,Maltepe,Kadıköy,Kartal,Silivri,Çatalca,Ataşehir,Adalar,Sarıyer,Beşiktaş,Bakırköy ilçesi eğilim yoklamasına heyecanı yarışında yer aldılar.. Parti tüzüğü uyarınca Gençlik Kontenjanı ve Kadın Kontenjanı için de tercih yapacak partililer özellikle bu adaylara büyük destek verdiler.
Sahte Oy pusulası şoku…!
Pazar günü Kartal Lisesinde yapılan ön seçimde 102 adet sahte oyların çıkması akılları karıştırdı.
Sahte oyların çıkmasına sosyal medyada da yankı buldu.
Yüksel Çiftçi’den eğilim yoklaması mesajı

“Kartalda eğilim yoklamasına giren tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim, herkese aynı mesafede olduğumu hiç bir listeyi desteklemediğimi belirtirim.! Sevgi & Saygılarımla..”
“Kartal’da Bugün yapılan Eğilim yoklamasında Dün Gece operasyonu yaptığını sanan arkadaşlar örgüt sizi yok saymıştır ; Netice ortadadır.! Ekiplerin sözde uzlaşı ortak anahtar listelerinden; Yakınım akrabam olduğu için çıkartılan fakat herşeye rağmen 1. olarak sizlerin desteği ile çıkan Şehir Planlamıcısı; Dila Damla Öner’e sahip çıkan tüm Kartal örgütüne üyelerine ve gençliğe teşekkür ediyorum listede yer alan & alamayan tüm değerli Partililerimizide tebrik ediyor Aile içi bir yarışda dahi bizleri birbirimize düşürmeye çalışanlara bundan sonrada fırsat vermeyip tek yürek olmalarını ve Partimize sahip çıkmalarını rica ediyorum. Saygılarımla .!!!”
Fergül Akkoç’un seçim sonrası yayınladığı mesajı;
Partimiz adına ve listede görmekten mutluluk duyduğumuz arkadaşlarımız konusunda hassasiyetimiz göz ardı edilmiyecek, fakat ne yazık ki yaşanan çirkiliklere ve bunları tezgahlayan şerefsizlere, emek hırsızlarına, ayrıştırmacılara, gruplaştırmacılar, insanlar arasına fitne fesat sokanlara, hilleli yollarla bir yerlere gelmek isteyenlere,sahte oylara baş vuranlara, memleketçilik ve adamcılık ayrımı yapanlara, şafak operasyonları yapanlara, birilerini dönerde çevirip kıyım yapanlara, kendini partiçiyim sanan bu namusuz sahtekarlara ve bunlara sesiz kalanlara elbette söylenecek sözümüz ve gösterilecek tepkimiz olacak, partiye gerçekten gönül veren dürüst insanlarımızın bu konuda tepkisiz kalmıyacağına yürekten inanıyorum…. başımız dik alnızmız ak chp için mücadele devam edeceğiz..herkese günaydın dostlar….
Takdir Kartal Halkı’nın ve Kamuoyunun

📆 04 Şubat 2014 Salı 14:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR