MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Manşet, Toplum » Cumhuriyet Halk Partisi’nin Lise Kolu olan Halkçı Liseliler (HALK-LİS) Kartal’da yeni Başkanı Caner Boz oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Lise Kolu olan Halkçı Liseliler (HALK-LİS) Kartal’da yeni Başkanı Caner Boz oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Lise Kolu olan Halkçı Liseliler (HALK-LİS) Kartal’da yeni Başkanı Caner Boz oldu. HALK-LİS Kartal Başkanı Caner Boz, “Hepinizi önce bu partinin gönüllü bir ferdi olarak, ardından HALK-LİS Kartal Başkanı olarak devrimci duygularımızla selamlıyorum” dedi. Hep beraber bir yola çıktıklarını kaydeden yönetim kurulu, “Bu yol basit bir yol değil, bu yol öyle bir yol ki; Bu yol Mustafa Kemal’lerin, Kuvay-ı Milliyeciler’in, Deniz Gezmişler’in yolu” ifadelerinde bulundu. Caner Boz, açıklamasına şu şekilde devam etti: “Ben bu yola çıkarken hedefler belirledim ve bu hedefleri herşeyden üstün tutuyorum. Fakat kimse şunu unutmasın ki; benim ilk hedefim ve görevim okumak.

 

 

Okulumu bitirerek önce kendime ve aileme ardından vatanıma fayda sağlayacağım. Tabi ki de bizlerin eşit, laik ve kaliteli eğitim alması yıllardan beri engellenmeye çalışılıyor ve bir şekilde engelleniyor. Eğitim sisteminde uygulanan bağnaz mezhepçi yaklaşım ve İmam Hatiplere zorla öğrenci yerleştirme, sadece alevi çocuklarını değil, farklı inançlardan olan ya da inanç odaklı yaşamayan öğrencileri bile asimile etmektedir. Mustafa Kemal ışığında ilerlemeyi, bütün ilkeleri taşıyacak nitelikli, bilgili örgüt sorumlularımızla yönetim kurulu arkadaşlarımla ilerleyeceğim. Bu yol emperyalizmin ülkemizin üzerine sis gibi çöktüğü dönemde gidilecek mücadele yoludur. Ve şunu da belirtmek istiyorum ki örgütsüz güç, güç değildir. Basınında katılacağı ve Gençlik Kollarımızında yaptığı yürüyüşler gibi HALK-LİS’te yürüyüş ve eylem havasını eksik etmeyeceğiz.

 

 

Kültür Sanay Tiyatro’ya ve Eğitime önem vereceğim Mustafa Kemal gençliği olarak sesimizi diktalara duyuracağız. Bu yolda bizle ilerleyen bütün kardeşlerimizi yoldaş bilmeliyiz. Bizimde Sloganımız olan “Yolumuz Mustafa Kemal’in Yolu, Rehberimiz Bursa Nutku”nu benimsemiş Atatürk gençliğine layık gerekirse taşla sopayla bu yapıtları koruyacak gençleriz.” dedi ve kendi yaşamını anlattı. 12923204_1037653772958596_7860603010493573285_n Ben Caner Boz 6 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul/Kartal ilcesinde dünyaya geldim.Hayatimin ilk 9 yilini maltepe Gülsuyu mahallesinde geçirdim daha sonra tekrar Kartala taşındık. 2008 yilindan beri Kartal Yunus mahallesinde ikamet etmekteyim.Kartal Atalar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde 11.sinif öğrencisiyim. Daha önce Kartal Halk Liste Başkan yardımcılığı görevinde bulundum İl Başkanım Deniz Baran Çalikiran ataması ile sevgili kardeşim Arjin Yokuş Başkanımdan bugün görevi devir aldım ve Kartal Halk Lis başkanlığına getirildim benden önce bu görevi laik’i ile yapan Arjin Yokuş Başkanıma Kartalda Halk Lis adına kendisine hizmetleri için şahsım adına teşekkür ederim benim siyaset yaşamında emeği mücadeleme ortak olan herkese ve yanimda olan olmayan herkese teşekkür ederim. Saygılarımla Caner Boz

📆 04 Nisan 2016 Pazartesi 09:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR