MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Spor, Toplum » Darıca GB Şampiyonluk Yemeği 
Darıca GB Şampiyonluk Yemeği 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği Kulübü U-13 Takımı şampiyonluk kutlamalarını sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Onur Güneri ve Kulüp Sahibi Faruk Anaç, U-13 takımında mücadele eden futbolcular ve aileleriyle kutlama yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. 

Yemekte konuşan Kulüp Sahibi Faruk Anaç, Darıca’ya şampiyonluk sevinci yaşatan futbolcuları tebrik ederek, genç takımdan daha nice başarılar beklediklerini söyledi. 

Takımın fiziki ve altyapı imkanlarını geliştirmek için büyük biz özveriyle çalıştıklarını, futbolcuların da kendilerini mahcup etmeyerek, şampiyonluk sevinci yaşattıklarını dile getiren Anaç, “Darıca’dan Türk ve dünya futboluna sporcular hediye etmek istiyoruz. Dünya liglerinde top koşturacak gençlerimiz olduğuna inanıyor ve gençlerimizin önünü açmak için çalışıyoruz” dedi. 

Faruk Anaç, takımın yönetim kadrosu, teknik heyeti ve futbolcularıyla büyük bir uyum ve takım ruhunu yakaladığını ifade ederek, şampiyonluk yarışında çıktıkları 9 maçın 9’unu da kazanarak kırılması zor bir rekoru elde eden U-13 Takımın tüm oyuncu ve ailelerine özverileri, fedakarlıkları dolayısıyla teşekkür etti. 

Darıcalılara da seslenen Faruk Anaç, şehrin takımına sahip çıkan tüm taraftarlara şükranlarını sunarak, “Darıcalılar hazırlanın gelecek sezon mücadele ettiğimiz tüm liglerde, klasmanlarda şampiyon olan bir takımınız olacak” diye konuştu. 

Yeni sezonda Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübünü daha fazla destekleyerek, altyapı yatırımlarını artıracaklarını anlatan Faruk Anaç, “Darıcalı gençlerin Türkiye ve dünya liglerinde top koşturması için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Darıcalı gençleri tüm Türkiye izleyecek, gençlerimizle ülkemiz gurur duyacak” sözlerine yer verdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a da takıma verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Faruk Anaç, takıma desteklerini esirgemeyen Cüneyt Şentürk, Can Özyurt ve Uğur Kılıç’a da teşekkür etti. 

Yemeğin ardından futbolculara ve takım teknik heyetine plaket takdimi ve madalya töreni düzenlendi.

Galeri
📆 07 Haziran 2023 Çarşamba 11:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR