MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » “Deli” adlı oyun Kartal’da sahnelendi
“Deli” adlı oyun Kartal’da sahnelendi

Kartal Belediyesi’nden Enis Fosforoğlu’na ödül

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dünya Tiyatro Günü Kutlama etkinlikleri kapsamında Refik Erduran’ın yazdığı “Deli” adlı oyun Kartallı tiyatro severlerle buluştu. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ergun Öztaner ve Kartal Belediyesi birim müdürleri de katıldı. Gazeteci-yazar Refik Erduran’ın yazdığı oyunun yönetmenliği usta tiyatro oyuncusu Enis Fosforoğlu yapıyor.

 

DELİ TIYATRO OYUNU  (1)

 

Kartal tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda para hırsı içinde olan Samiye hanımın ailenin tüm servetini yönetirken, kızını da zengin bir aileye gelin vermeye çalışmasını ve beraberinde gelişen olayları konu ediyor. Aralarında Kadıköy’ün ünlü diş hekimlerinden Haluk Ramazanoğlu’nun da “Avukat Daniş Bey” rolüyle yer aldığı 16 kişilik bir oyuncu kadrosu ile sahnelenen “Deli” oyunu seyirciler tarafından ayakta alkışlanırken Oyunda başarılı bir performans sergileyen Enis Fosforoğlu’nun kızı Seren Fosforoğlu, canlandırdığı “Samiye Hanım” rolü seyirciler tam not aldı.

DELİ TIYATRO OYUNU  (4)

 

Oyunun sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Başkan Yardımcısı Ergun Öztaner başarılı bir oyun sergileyen oyuncuları tebrik ederken Enis Fosforoğlu’na Kartal’ı simgelen bir heykelcik takdim etti. Sanatçı Enis Fosforoğlu’da, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sanat ve sanatçılara göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

Etiketler: , ,
📆 26 Mart 2014 Çarşamba 11:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR