MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Ekonomi, Toplum » Dell Başarılı İş Ortaklarını Ödüllendirdi
Dell Başarılı İş Ortaklarını Ödüllendirdi

Kanal ile birlikte büyümeye devam eden Dell, farklı alanlarda bu büyümeyi tetikleyen iş ortaklarını ödüllendirdi

 

İstanbul – 30 Mayıs 2016 – Dell Türkiye, geleceğe hazır iş ortakları stratejisinin bir parçası olarak fark yaratan iş ortaklarını ödüllendirdiğini duyurdu. Ankara Ofisi’nin açılmasıyla Anadolu’ya daha fazla odaklanan Dell Türkiye, büyüme trendini iş ortaklarıyla sürdürüyor.

Dell’in dünyanın en hızlı büyüyen uçtan uca çözüm sağlayan tek BT şirketi konumunda olduğunu belirten Dell Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru, “Dell Türkiye olarak gelirlerimizde 2 haneli büyüme rakamlarına ulaşmayı başardığımız bir yılda iş ortaklarımız ile büyüme stratejimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Hem kamu hem de özel sektörde birçok başarılı projeye hep birlikte imza attık. Genel olarak daralan bir pazar olmasına rağmen sunucu, iş istasyonu ve son kullanıcı alanlarında büyümeyi başardık” dedi.

Büyüme odaklı iş ortağı programları geliştiriliyor

Uçtan uca çözüm sağlamaya odaklanan Dell, iş ortaklarının da benzer yaklaşımı benimsemesi, büyüme hedefine birlikte ulaşabilmesi için yeni iş ortağı programlarını hayata geçirecek. Sunucu, depolama, ağ gibi donanım ağırlıklı alanlardaki başarısını sürdüren Dell, “yazılım tanımlı” kavramını geliştirecek dünya çapındaki vizyonunu Türkiye’ye de taşıyor.

Uygun fiyatlı ticari ultrabook’lar, mikro PC’ler, ultrabook sınıfındaki iş istasyonları gibi kurum çalışanlarını geleceğe hazırlayan yeni ürünleriyle pazarda büyümeye devam eden Dell Türkiye, hem yazılım hem de danışmanlık alanında öne çıkıyor.

📆 30 Mayıs 2016 Pazartesi 14:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR