MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Sağlık » Dentaport Ağız ve Diş sağlığı Polikliniğinden bir ilk
Dentaport Ağız ve Diş sağlığı Polikliniğinden bir ilk

Kartal’da bir ilki gerçekleştiren Dentaport Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği yenilikçi ve modern teknolojisiyle, kendine özgü mimarisiyle fark yarattı. Uzay çağı’nın Kartal’daki Ağız ve Diş Sağlığı hastalığı olarak bilindiği Dentaport, sosyal ve farklı toplum destekli projeleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Kartal başta olmak üzere, anadolu yakasında oturan farklı ilçe sakinlerine uzman kadrosuyla hizmet veriyor.

 

 
İbadethaneler, Spor Kulüpleri, Belediyeler ve dernekler başta olmak üzere 7’den 70’e her türlü kurum ve kuruluş ile uyumlu bir program sergileyerek, ağız ve diş sağlığında “Sağlık önce, ağızda başlar” sloganıyla ortak etkinlikler ile ücretsiz “Ağız ve Diş Sağlığı taramaları” gerçekleştirdi. Dentaport çözümcü ve yenilikçi yaklaşımlarına yenilerini ekleyerek, Kartal Cemevi’nden sonra Yesevi Eğitim Kurumları’nın gözde okullarından Özel Yesevi Kartal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

 
Dentaport Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ve Özel Yesevi Kartal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yönetimi ortak bir karar alarak, Kartal’a hizmet adına eğitim gören 150 öğrenciye ücretsiz “Ağız ve Diş Sağlığı” taraması yaparak, uzman doktor kadrosu ile öğrencileri bilgilendirici bir seminere de imza atmış oldu. Özellikle ağız ve diş sağlığı konusunda doğruların bazen yanlış olduğu, zamanlı ve düzenli yapılmayan ağız ve diş sağlığı bakımlarının ilerleyen süreçlerde geri dönüşü olmayan sorunlara neden olduğu bilinmektedir. Bu nedenle doğru ve eksiksiz olarak dişlerimizi fırçalamayı ve uzman doktorlara danışarak ağız ve diş sağlığı bakımını ihmal etmemeyi unutmak gerekir. Ağız ve Diş Sağlığı konusunda korkmayın, ailelerin bu konuda bilgilendirici katkı için örnek olmalarının büyük önemi var ve bu konuda aileler ne kadar bilinçli davranırlarsa, dişlere karşı adeta bir savaş açılmış olur diyerek seminer soru ve cevap şekli sürdü.

 

 

Yesevi Kartal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde gerçekleştirilen ağız ve diş sağlığı taramasının sayesinde öğrencilerin hem bilgilendikleri, hemde gerçekleştirilen tarama sayesinde dişlerinin ne kadar sağlıklı olduğunu öğrenmiş oldular…Kaynak : Günedoğuş Haber

 

 

📆 13 Aralık 2014 Cumartesi 14:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR