MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » DENTAPORT Diş’den Sporculara destek
DENTAPORT Diş’den Sporculara destek

DentaPort diş hastanesi Kartal’lılara hizmet vermeye devam ediyor. Son sistem ekipmanları ve deneyimli kadrosuyla sektöründe önde gelen isimlerden olan Denta Port diş hastanesi Kartal Belediyespor Alt Yapısında top koşturan genç sporcuları ağırladı bugün.

 

dentaport-2
Kartal Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şener ve Kartal Kask Başkanı Naser Süleymanoğlu’nun da hazır bulunduğu ücretsiz diş sağlığı kontrolu programında Genç sporcuların dişleri kontrol edilip diş sağlıkları hakkında kendilerine ve Kulüp Yöneticilerine bilgi verildi.

 

 

 

 

Uzman doktorların muayene ettiği genç sporcular ve Hastane personeli hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

dentaport-3
Hastane Başhekimi Ali Bey ve Genel Müdür Emel hanım hastanemiz olarak herzaman sporcuların yanında olduklarını ,diş sağlığının halkımız arasında pek önemsenmediğini ağrıyan dişin kullanılan ilaçlarla ağrısı kesildiğinde ihmal edildiğini ve bu yüzden bu tip programların daha sık yapılarak gençlerimizle en azından onları erken yaşta bilinçlendirebileceklerini söylediler…

 

 

Kartalspor Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şener’de Kulupteki sporcularının her türlü sağlık sorunları ile ilgilendiklerini ve ayrıca Denta Port Hastanesinin kendilerine tanıdıkları bu imkan için Hastane yetkililerine teşekkür ettiğini söyledi.

Galeri
📆 04 Eylül 2014 Perşembe 15:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR