MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » DOĞRU PARTİ GENEL BAŞKANI RIFAT SERDAROĞLU ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
DOĞRU PARTİ GENEL BAŞKANI RIFAT SERDAROĞLU ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi Genel Merkezi’nde yaklaşık yarım saat süren basına kapalı görüşmenin ardından Rıfat Serdaroğlu ve Prof. Dr. Ümit Özdağ birlikte açıklama yaptı.

Ümit Özdağ ile gönül birliği içinde olduklarını söyleyen Serdaroğlu, Cumhuriyet sıkıntıya girdiğinde, ülke zora girdiğinde Türk milletinin bugüne kadar yaşadığı her sıkıntıda yanında durduklarını, vatan sevdalısı olduklarını belirtti.

Özdağ: ‘’Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu ağır krizden çıkmanın muhtemel yollarını gündeme alıyoruz, bu tür istişareler Türkiye’nin karartılmak istenen geleceğini aydınlatacak ve Türkiye’nin mevcut bölünmüşlüklere muhtaç olmadığını da gösterecek. Biz Zafer Partisi olarak her vesileyle gerçeğin altını çiziyoruz Türkiye’de vatanseverler, Atatürkçüler, Atatürk çizgisine olan Türk milliyetçileri yani bu ülkenin yurttaşlarının çok büyük bir bölümü yaşanan gelişmelerden, saray rejimi ve sarı muhalefetin Türkiye’yi getirmiş olduğu noktadan dolayı ağır bir üzüntü içindeler.

Çaresiz değiller. Türkiye’nin geleceğinde umutsuzluk yok. Mevcut bütün riskleri, tehditleri aşabilecek yeteneğe ve güce Türk milleti sahip, Türkiye, demokrasi içerisinde çözüm üretecektir. Bizlerin de bu çözüme muhakkak etkili katkıları olacaktır. ‘’ifadesinde bulundu.

Galeri
📆 02 Ağustos 2022 Salı 21:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR