MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Döner Stop şimdi de Maltepe Park AVM’de
Döner Stop şimdi de Maltepe Park AVM’de

Döner lezzetini geleneksel sınırlarından çıkaran Döner Stop, İstanbul’daki 4’üncü restoranını Maltepe Park AVM’de açtı. Döner Stop’ta aradığın döner lezzetini bulacak, farklı soslarla zenginleşen döner lezzetiyle burada tanışacaksın! Döner Stop daha kapısından girmeden farklı enerjisiyle seni kendine çekecek.

 

 

Döner lezzetini geleneksel sınırından çıkaran Döner Stop, Kavacık, Mecidiyeköy ve Capitol AVM’nin ardından 4’üncü restoranını Maltepe Park AVM’de açtı. Döner severler aradıkları döner lezzetini, en yeni haliyle bu durakta bulacaklar. Döneri farklı soslarla zenginleştiren Döner Stop enerjisiyle de seni kendine çekiyor. Döner Stop, “Bu döneri yersin, döner yine gelirsin!” diyor.

 

Döner Stop’un geleneksel damakları bile kendine hayran bırakan farklı lezzetleri içerisinde Stop Klasik, Açık Klasik, Cheese Klasik, Cheddar Mantarlı, Cafe de Paris ve Jalapeno Biberli et döner seçenekleri bulunuyor. Restoranlarda taze taze pişirilen zeytinyağlı ciabatta ekmeğinin içinde ya da lavaşa sarılı dürüm olarak servis ediliyor. Döner Stop’ta etler deneyimli döner ustalarının gözetiminde en kalitelilerinden hiçbir katkı maddesi içermeden, en hijyenik şekilde hazırlanıyor. Tavuk döner sevenler ise, yine Açık Klasik’in yanı sıra Mayonez, BBQ veya Cafe de Paris soslu seçenekler arasından tercih yapıyor. Döner Stop’un tüm sosları markaya özgü özel reçetelerle hazırlanıyor. Döner Stop’un menüsüne son olarak köfteli seçenekler de eklendi. Lavaş üzerinde servis edilen Stop Klasik Köfte ile, Cafe de Paris, Jalapeno ve Özel Köfte Sos seçenekleriyle Stop Köfteli sandviç de, köfteyi daha vazgeçilmez hale getiriyor.

 

Döner Stop’un farklı döner lezzetleri, yepyeni duraklarda karşımıza çıkmaya devam edecek. Döner Stop, Maltepe’nin ardından 28 Nisan’da Palladium AVM’de, Mayıs ayının ilk haftasında da Çanakkale 17 Burda AVM’de açılacak. Çok yakında ise Döner Stop Çanakkale, İzmit ve Bolu’da 3 noktada daha olacak.

📆 16 Nisan 2015 Perşembe 10:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR